×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoningen Rotterdam

Inklappen

Woning huren Rotterdam?

Een huurwoning huren in Rotterdam, de havenstad van Nederland. Al een groot aantal mensen zijn jou voorgegaan met het huren van een huurwoning Rotterdam. Wanneer je op zoek gaat kan je kiezen uit een huurwoning Rotterdam, appartement of een studio. Vergeet natuurlijk niet dat naast het zoeken van een huurwoning ook de leuke dingen bekeken moeten worden. Daar helpen we je graag een handje bij, dus lees zeker verder, zodat je weet welke huurwoningen Rotterdam op jou staan te wachten.

Huurwoning huren Rotterdam

Jouw eigen huis huren Rotterdam is natuurlijk van groot belang. Daarom hebben wij een aantal belangrijke straten op een rijtje gezet van huurwoningen Rotterdam waaruit jij kunt kiezen. Kijk eens naar Bas JungeriusstraatPleinwegGerrit van de LindestraatBergwegLuzacstraatPolslandstraatAelbrechtskadeCordell HullplaatsGroen van Prinstererstraat of Dordtselaan. Welke straat past het beste bij jou voor huurwoning Rotterdam?

Winkelen in de binnenstad

Huis huren Rotterdam? Vooral het centrum van Rotterdam is de plaats om uitgebreid te winkelen. Ga eens door de Koopgoot, Hoogstraat, Lijnbaan en het winkelcentrum Plaza. Daarnaast kent deze stad ook een groot aantal winkelcentrums zoals de Markthal, Zuiderplein die zich in Rotterdam-Zuid bevind of de woonmall Alexandrium in Prins Alexander. Natuurlijk zijn er nog vele andere kleine winkelcentrums waar je heen kunt gaan. 

Plezier maken in je vrije tijd

Lekker even sporten en meedoen aan de Marathon van Rotterdam of de rust zoeken langs de haven. Ben je weg van opvallende gebouwen, dan zal je vast een zeker voor de Markthal komen te staan en als je van dieren houdt dan zit je in Diergaarde Blijdorp helemaal goed. In de avond zijn er een groot aantal gezellige cafés geopend waar je kunt eten en ook aan uitgaansgelegenheden zal het niet tekort komen. Dat maakt een huurwoning Rotterdam aantrekkelijk. Je kunt natuurlijk ook de stad uit gaan en een bezoekje brengen aan Krimpen aan de IJssel of de molens op de Kinderdijk bekijken tijdens een gezellige wandeling. 

Terug naar vroeger

Huis huren Rotterdam, woning huren Rotterdam? Wat ooit begon als een kleine nederzetting aan de benedenloop van de Rotte, is later uitgegroeid tot Europa's grootste havenstad. We hebben het natuurlijk over Rotterdam. Het startte ongeveer rond 1260 toen er rond de Rotte een dam werd aangelegd. Deze werd geplaatst op de plek waar de Hoogstraat met de Rotte kruist. Mede door deze gebeurtenis heeft Rotterdam zijn naam te danken. Rond de dam is vervolgens een nederzetting ontstaan waar al gouw een handelsplaats zou ontstaan. Ook vandaag de dag trekt de stad nog belangrijke personen aan. Onder andere de voetballer Mawouna Amevor, acteur Robert Wolders en televisiepresentatrice Irene ten Voorde wonen hier. Dat maakt huren Rotterdam zo leuk!

Huurwoningen huren in Rotterdam (308)

De nieuwste woningen in je inbox?