×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Delft

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Delft

Appartement huren Delft

De Zuid-Hollandse stad Delft heeft een gevarieerd aanbod aan winkels, bezienswaardigheden en musea wat het maakt dat een appartement huren in Delft zo geweldig is. Ook is Delft een populaire stad onder de studenten door de TU Delft.

Kunst en Koningshuis

Delft heeft een rijke geschiedenis, waarvan de invloed nog altijd goed zichtbaar is. Delft is ontstaan aan een gegraven waterloop rond de 11e eeuw. Tot de 17e eeuw was Delft zelf één van de grootste steden van de graafschap Holland. De historische binnenstad van Delft heeft nog steeds vele karakteristieke grachten. Kom een appartement huren in Delft en bekijk ze op een unieke rondvaart! Door de eeuwen heen hebben vele kunstenaars hun thuis gevonden in Delft, waarvan de bekendste ongetwijfeld Johannes Vermeer is. Overal kun je meer leren over Vermeer - een bezoek aan het Vermeer Centrum Delft mag zeker niet ontbreken. Delft en het Koningshuis zijn sterk met elkaar verbonden. Ga een appartement huren in Delft en leer meer over deze band door een bezoek Museum Prinsenhof Delft of een rondleiding door de stadsgevangenis.

Delfts Blauw

Het Delfts Blauwe aardewerk is wereldwijd beroemd en je vindt dit dan ook overal in de stad terug. Het Delfts blauwe porselein wordt nog steeds in de stad geproduceerd. Breng een bezoek aan de Royal Delft Experience waar je de enige overgebleven aardewerkfabriek uit de zeventiende eeuw kunt bekijken.

Eten en Drinken

Delft heeft een ruim aanbod aan horecagelegenheden, van ouderwetse kroegen tot hippe koffiebars en luxe restaurants. Als studentenstad heeft Delft uiteraard ook een druk uitgaansleven. Is dat je wat te druk? Breng dan een bezoek aan een van de theaters of bioscopen. Je zult je dus nooit vervelen wanneer je besluit tot een appartement huren in Delft!

Winkelen

De Markt is het centrum van Delft. Dit gezellige plein is de plek om souvenirs te kopen of speciaalzaken te bezoeken. Ga vervolgens naar de Gracht of bezoek een van de vele unieke winkels aan de Oude of Nieuwe Langendijk, waar je persoonlijk geholpen wordt en altijd vindt wat je zoekt. In De Veste vind je alle bekende winkelketens. Bij een appartement huren in Delft kun je dus heerlijk shoppen dicht bij huis.

Er zijn wekelijkse koopzondagen en -avonden, dus je kunt altijd ergens terecht!

In de buurt

Wil je een uitstapje maken naar een andere stad, dan ben je zo in Rotterdam om te shoppen, in Den Haag voor een bezoek aan de Binnenstad of Amsterdam om het nieuwe Rijksmuseum te bekijken. Met een appartement huren in Delft woon je dus niet alleen in een prachtige stad, maar kun je ook snel naar alle andere grote steden in de buurt!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven