×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoningen Den Bosch

Inklappen

Cultuur en historie in Den Bosch

Den Bosch is een van de culturele steden van Nederland en beschikt over een schitterend historische binnenstad. Een huurwoning huren Den Bosch is daarom een goede optie. Je kunt onder andere kiezen uit appartementen, huurwoningen Den Bosch of een studio. Daarnaast heeft Den Bosch nog veel meer te bieden. Wat ga jij doen in je vrije tijd?

Huurwoningen huren Den Bosch

Je bent op zoek naar een woning in Den Bosch, maar welke straat is nou leuk en mogelijk? Daarom hebben we tien straten op een rij gezet. Kijk zelf eens naar van Noremborghstraat, Oude Engelenseweg, Geldersedam, Zuidoosterfront, Maarten Trompstraat, Jacob Cnodestraat, Zuid Willemsvaart, Jan Sluytersstraat, Hadewychstraat of Gewande. Waarschijnlijk zitten er wel huurwoningen Den Bosch tussen die bij jou past.

Gezellig winkelen in de binnenstad

Het oude maar zeer gezellige centrum maakt een dagje winkelen tot een ware belevenis. Daarom wordt Den Bosch vaak als stad gekozen. In onder andere de Vughterstraat, Snellestraat, het Bossche Kwartier en Verwersstraat zijn leuke plaatsen om naartoe te gaan. Daarnaast zijn er ook een groot aantal gezellige eettentjes waar je kunt uitrusten en wat kunt eten. Dat maakt huren Den Bosch zo leuk.

Vermaak jezelf in jouw vrije tijd

Wie van een historische binnenstad houdt, zal zich goed voelen in de Uienburg en wie van musea houdt zal naar het Noordbrabants museum of Stedelijk museum 's-Hertogenbosch toegaan. Houd je meer van kunst dan zal het Jheronimus Bosch Art Center aanspreken en wil je meer informatie dan zal het Bastionder de antwoorden geven. Het is daarnaast ook mogelijk om te genieten van een avondje bioscoop of het uitgaansleven te proeven. Veel te doen als je huurwoningen Den Bosch huurt. Wanneer je de stad achter je wilt laten kan een bezoekje aan de vestingsstad Heusden of naar het bosgebied de De Loonse en Drunense Duinen gaan. 

Den Bosch of 's-Hertogenbosch?

Vandaag de dag wordt vaak Den Bosch genoemd, maar de officiële naam is eigenlijk nog altijd 's-Hertogenbosch. Wist je al dat deze naam afkomstig is vanuit het bos van de hertog? Deze hertog was Hendrik I van Brabandt. In het jaar 1185 had hij het stadsrecht verleend aan de handelsprivileges. Er kwamen muren om de stad te staan die plunderaars en vreemde legers moesten buiten houden. Natuurlijk is er in al die jaren heel veel veranderd, maar alsnog heeft Den Bosch veel historische gebouwen en plaatsen. Ook vandaag de dag zijn er verschillende bekende Nederlanders die huurwoningen Den Bosch huren. Hieronder vallen onder andere Sylvie Meis, oud hockeyspeelster Mijntje Donners en presentatrice Yvon Jaspers. Tijdens huren Den Bosch kan je deze bekendheden tegenkomen. 

Huurwoningen huren in Den Bosch (162)

De nieuwste woningen in je inbox?