×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Nijmegen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Nijmegen

Wonen in Nijmegen

Wil jij in Nijmegen wonen? Een woning huren in Nijmegen is erg populair. Nijmegen is een gezellige, oude stad in Gelderland waar je fijn kunt wonen in een woning. Het is zelfs de oudste stad van Nederland. Wil jij wonen in een oude stad waar altijd wat te doen is? Vind jouw woning en ga wonen in Nijmegen! Twijfel je nog over de juiste locatie in Nijmegen? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Nijmegen.

Huurwoning huren Nijmegen

Een woning huren in Nijmegen betekent wonen in een stad met een rijke geschiedenis. Nijmegen is namelijk de oudste stad van Nederland. De stad is rijk aan cultureel erfgoed en heeft een mooie kade. Het huren van huurwoningen Nijmegen is eenvoudig, door het grote aanbod. De Willemsweg, Graafseweg en Groesbeekseweg zijn onder andere heerlijke straten waar huurwoningen Nijmegen worden aangeboden. Er zijn huizen beschikbaar in het centrum, maar ook kun je een mooi appartement huren op de Berg en Dalse weg. Hoe je woonwensen er ook uitzien, er is keus genoeg. Huurwoningen Nijmegen zijn er voor een hele brede doelgroep. Zowel jong als oud zit hier goed op zijn plek. Je weet zeker dat je je niet hoeft te vervelen als je een woning gaat huren in Nijmegen.

Wil je studeren in Nijmegen of ben je al begonnen aan een studie? Bekijk dan het leuke aanbod van huurhuizen in Nijmegen. Hier zitten ook leuke studentenhuizen tussen waar je een kamer kunt huren. Ga je samen met een groep vrienden of huisgenoten een huis huren in Nijmegen? Dat betekent goedkoop huren!

Winkelen

Het huren van een huurwoning Nijmegen wordt veel gedaan door studenten. Het centrum is dan ook erg gezellig. Er zijn talloze horecagelegenheden en leuke winkels. Elke eerste en laatste zondag van de maand is het koopzondag. In het nieuwe gedeelte van het centrum vind je voornamelijk de grote bekende winkels. Het oude gedeelte is er voor speciaalzaakjes en erg leuk om doorheen te wandelen. Arnhem is een nabijgelegen stad waar ook veel te doen is. De trein brengt je er in tien minuutjes naar toe. Tevens is Den Bosch een leuke stad om te bezoeken. Nijmegen heeft ook een goede verbinding met de stad. Als je een woning gaat huren in Nijmegen kun je altijd alle kanten op.

Vrije tijd

Ga je een huurwoning Nijmegen huren, dan hoef je je nooit te vervelen. Er is altijd wel iets te doen in deze grote stad. Nijmegen beschikt over een aantal musea, zoals het Valkhof en het Afrika museum. Daarnaast staat Nijmegen natuurlijk bekend om de vierdaagse. Iedere zomer lopen duizenden mensen hier de Nijmeegse vierdaagse. Er is dan de hele dag feest, met veel bandjes en leuke activiteiten. Ga je een van de huurwoningen huren Nijmegen, dan ben je daar in ieder geval bij!

Geschiedenis

Omdat Nijmegen waarschijnlijk de oudste stad van Nederland is, is het een stad met veel geschiedenis. Er zijn veel resten uit de Romeinse tijd. Ga je een huurwoning Nijmegen huren, dan kom je de resten tegen op een dagelijkse wandeling naar de supermarkt. Maar je kunt ook veel vinden in park Orientalis. In de huizen en studio's van Nijmegen hebben al veel bekende personen gewoond. Zo is Frank Boeijen hier groot geworden. Zijn grote hit Kronenburg park is zelfs geschreven over het grote Nijmeegse park. Een huurwoning Nijmegen huren kan makkelijk via Direct Wonen. Je vindt hier eenvoudig de huurwoningen Nijmegen die goed bij je passen. Huizen te huur voor iedereen!

Kan je niet slagen voor een huurwoning in Nijmegen? Wat dacht je van een huurhuis in Arnhem, een huis in Wageningen of een leuke huurwoning in Den Bosch?

Per direct zijn er huurwoningen beschikbaar in Nijmegen. Bekijk snel alle beschikbare huurhuizen in Nijmegen en wie weet kan jij straks deze leuk stad gaan ontdekken.

Goedkope woning huren in Nijmegen

Ben jij op zoek naar een goedkope woning om te huren in Nijmegen? De oude binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuk en goedkope woning buiten het centrum. Van rijtjeswoningen tot boerderijen, het is allemaal mogelijk. De wijken Goffert en Hatert bieden je goedkope en ruime woningen. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in het centrum. Ook vlakbij de grens met Duitsland zijn de woningen goedkoper.

Particulier woning huren in Nijmegen

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de woning zorgt ervoor dat jij snel je woning hebt gevonden.

Per direct een woning huren in Nijmegen

Wil jij snel een woning huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Nijmegen? De meeste woningen in Nijmegen zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete woning in Nijmegen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven