×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoningen Nijmegen

Inklappen

Huurwoning huren Nijmegen

Nijmegen is de oudste stad van Nederland. De stad is rijk aan cultureel erfgoed en heeft een mooie kade. Het huren van huurwoningen Nijmegen is eenvoudig, door het grote aanbod. De Willemsweg, Graafseweg en Groesbeekseweg zijn onder andere heerlijke straten waar huurwoningen Nijmegen worden aangeboden. Er zijn huizen beschikbaar in het centrum, maar ook kun je een mooi appartement huren op de Berg en Dalse weg. Hoe je woonwensen er ook uit zien, er is keus genoeg. Huurwoningen Nijmegen zijn er voor een hele brede doelgroep. Zowel jong als oud zit hier goed op zijn plek. 

Winkelen

Het huren van een huurwoning Nijmegen wordt veel gedaan door studenten. Het centrum is dan ook erg gezellig. Er zijn talloze horeca gelegenheden en leuke winkels. Elke eerste en laatste zondag van de maand is het koopzondag. In het nieuwe gedeelte van het centrum vind je voornamelijk de grote bekende winkels. Het oude gedeelte is er voor speciaalzaakjes en erg leuk om doorheen te wandelen. Arnhem is een nabijgelegen stad waar ook veel te doen is. De trein brengt je er in tien minuutjes naartoe. Tevens is Den Bosch een leuke stad om te bezoeken. Nijmegen heeft ook een goede verbinding met de stad. 

Vrije tijd

Ga je een huurwoning Nijmegen huren, dan hoef je je nooit te vervelen. Er is altijd wel iets te doen in deze grote stad. Nijmegen beschikt over een aantal musea, zoals het Valkhof en het Afrika museum. Daarnaast staat Nijmegen natuurlijk bekend om de vierdaagse. Iedere zomer lopen duizenden mensen hier de Nijmeegse vierdaagse. Er is dan de hele dag feest, met veel bandjes en leuke activiteiten. Ga je een van de huurwoningen huren Nijmegen, dan ben je daar in ieder geval bij!

Geschiedenis

Omdat Nijmegen waarschijnlijk de oudste stad van Nederland is, is het een stad met veel geschiedenis. Er zijn veel resten uit de Romeinse tijd. Ga je een huurwoning Nijmegen huren, dan kom je de resten tegen op een dagelijkse wandeling naar de supermarkt. Maar je kunt ook veel vinden in park Orientalis. In de huizen en studio's van Nijmegen hebben al veel bekende personen gewoond. Zo is Frank Boeijen hier groot geworden. Zijn grote hit Kronenburg park is zelfs geschreven over het grote Nijmeegse park. Een huurwoning Nijmegen huren kan makkelijk via Direct Wonen. Je vindt hier eenvoudig de huurwoningen Nijmegen die goed bij je passen.

Huurwoningen huren in Nijmegen (66)

De nieuwste woningen in je inbox?