×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Velp Gld

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 6 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Appartementen in de omgeving van Velp Gld

Appartement huren Velp

Wil je een huis, woning of appartement huren in Velp? Velp is het overwegen waard!

Historie van Velp

Zoals veel plaatsen langs de IJssel is Velp vermoedelijk in de negende eeuw ontstaan. Het oorspronkelijke dorpje lag in de buurt van een boel adellijke landgoederen die sinds de negentiende eeuw grotendeels aan stadsuitbreidingen ten prooi zijn gevallen. Door het museum Bronbeek dat een tehuis voor oud-KNIL-militairen was is Velp met het koloniale verleden van Nederland verbonden. Velp is prachtig gelegen aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom. Verkeerstechnisch gezien zit je met een appartement huren in Velp goed. Via de A12 bereik je Ede, Utrecht en het westen van het land. In noordelijke richting heb je aansluiting op de A50 naar Apeldoorn en Zwolle. Een belangrijke weg is verder de N325/A348 die Velp met Nijmegen en Zutphen verbindt.

Voor gebruikers van het openbaar vervoer is een appartement huren in Velp geen bezwaar. Zowel sprinter als intercity stoppen op station Velp dat aan de spoorlijn Arnhem-Deventer ligt. Aansluiting op internationale verbindingen heb je op het nabijgelegen station Arnhem. Als je in Arnhem werkt is een appartement huren in Velp dé oplossing.

Met ruim 17.000 inwoners is Velp overzichtelijk, maar toch groot genoeg. Een appartement huren in Velp is een aanrader, omdat je hier gezellig kunt winkelen. Grote supermarkten zijn er in de IJsselstraat en aan de Markweg. Damesmode vind je bij Van Blokland, Huiskes, Chapeau, Entree of Sifra. De gezellige Hoofdstraat biedt ook onderdak aan Etos, de Bedstee, een heel leuke winkel met antiek en curiosa, en Kranenburg voor elektrische apparatuur.

Een appartement huren in Velp is ook een goed idee voor gezinnen met schoolgaande kinderen. Velp telt maar liefst zes basisscholen. Aan de Pinkenbergseweg vind je de VMBO Groenhorst voor alle vormen van voortgezet onderwijs. Als je op de Hogeschool VHL op Landgoed Larenstein één van de uitdagende agrarische of economische studies gaat volgen kun je het best een appartement huren in Velp.

Wie aan een appartement huren in Velp toe is heeft aan bezienswaardigheden geen gebrek. Kasteel Rozendaal met z'n prachtige tuinen is altijd een bezoek waard. De Emmapiramide biedt een prachtig uitzicht over de Veluwezoom. Vlakbij zijn Burger's Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. Lekker eten kun je in The Hunting Lodge of hotel Beekhuizen. Ook komen er enkele bekende Nederlanders uit Velp, zo zijn Jhon van Beukering, Jan Siebelink en René Klaassen geboren in Velp. Kortom, een appartement huren in Velp is in vele opzichten de juiste keuze!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven