×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Ontvang de nieuwste woningen in je mailboxl! MAAK HIER JE EMAIL ALERT AAN. !
Weergave:

Huurwoningen Arnhem

Inklappen

De Broerenstraat, de Rijnstraat of de Johan de Wittlaan, allemaal bekende straten in Arnhem waar je huurwoningen Arnhem kunt huren. Of je nu kiest voor een appartement aan de Singelstraat of een studio aan de Amsterdamseweg. In huurwoningen Arnhem woon je heerlijk. De stad heeft veel te bieden of het gebied van vrije tijd. Met een bruisend centrum dat 7 dagen per week geopend is, hoef je je hier nooit te vervelen. Een huurwoning huren in Arnhem doe je gemakkelijk bij Direct Wonen. Waar je door het invullen van je wensen, snel de perfecte huurwoning in trolleystad Arnhem vindt.

Wat is er te doen?

Een vrije dag kun je in Arnhem op veel manieren besteden. Ga naar de Burgers Zoo of het Openluchtmuseum voor een leuk dagje in de buitenlucht. En bezoek het Airborne museum of de stadskelders voor een dagje historie. De dag kun je afsluiten in één van de drie bioscopen die Arnhem biedt.

Arnhem staat bekend als modestad. Veel afgestudeerde studenten van de Arnhemse kunstschool ArtEZ beginnen leuke boetiekjes met bijzondere kleding. Zo zijn bijvoorbeeld de Arnhemse ontwerpers Victor & Rolf wereldberoemd geworden. Ook de grote winkelketens bevinden zich in de stad. Zo kun je hier onder andere terecht bij H&M, Zara, Vero Moda en is de stad sinds kort een Primark rijker.

Leuke plaatsen in de buurt

Ga je één van de huurwoningen Arnhem huren, dan kom je terecht in een leuke omgeving. Vlakbij Arnhem ligt het plaatsje Schaarsbergen, waar je het nationale park de Hoge Veluwe vindt. Dit is één van de meest bekende natuurgebieden in Nederland. Je kunt hier met geleende fietsen door het park toeren. En er zijn diverse musea te bezoeken. Ook Nijmegen is een plaats die redelijk dicht bij Arnhem ligt. Ga je met de trein, dan ben je er al binnen een kwartier. Huur je een appartement, studio of huurwoningen Arnhem, dan is dit een plaats die je vast en zeker gaat bezoeken. Vooral in de zomer is hier veel te beleven. Denk maar aan de vierdaagse en de bijbehorende feesten.

Geschiedenis

Arnhem heeft een rijke geschiedenis en veel daarvan is nog terug te zien. Zo kun je bij de John Frostbrug een monument bezoeken waar de slag om Arnhem wordt herdacht. Bij dit onderdeel van operatie Market Garden, wordt jaarlijks uitgebreid stilgestaan. Ook zie je in de stad nog veel historische bouwwerken. Zo kun je de stadsmuur bewonderen en meer cultureel erfgoed.

Huurwoningen huren in Arnhem (84)