×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoningen huren in Utrecht

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Huurwoningen Utrecht

Wonen in Utrecht

Wil jij wonen in Utrecht? Een woning huren in Utrecht is erg populair. Utrecht is een sfeervolle stad waar je fijn en centraal kunt wonen. Met de auto zit je binnen een half uur in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Vind jouw woning en ga wonen in Utrecht! Twijfel je nog over de juiste locatie in Utrecht? Ontdek deze leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Utrecht.

Utrecht is meer dan alleen een woonplaats

Een woning of huis huren in Utrecht biedt je meer dan alleen een woonplaats. Of je nu op zoek bent naar een appartement, huurwoning Utrecht of studio, als je in Utrecht op zoek bent krijg je er nog veel meer bij. Denk maar eens aan de leuke bezienswaardigheden, gezellige winkelstraten en nog veel meer. Weet wat er op jou staat te wachten voor het huren van een woning in Utrecht.

Huurwoning huren Utrecht

Er zijn verschillende mogelijkheden voor jou als je wilt huren Utrecht. Daarnaast zijn er een groot aantal leuke straten waar woningen beschikbaar zijn. Denk maar eens aan de woningen die te huur staan aan de Livingstonelaan, Azoren, Sweder van Zuylenweg, Amsterdamsestraatweg, Oudegracht, Schoenerstraat, Donaudreef, Boterstraat, Jan Pieterszoon Coenstraat, Croesestraat, of Dommeringdreef. Echter naast een goede huurwoning Utrecht is het ook belangrijk om te weten wat er op jou staat te wachten voor huurwoningen in Utrecht. Wil jij goedkoop huren in Utrecht? Probeer dan een huurhuis of woonruimte te vinden in de buitenwijken van Utrecht. Denk aan Wittevrouwen, de Schildersbuurt of Leidsche Rijn. De kans dat je aan de oude grachten van Utrecht een goedkope huurwoning zal vinden is niet zo groot. Vergroot je kansen en ga op zoek naar woningen die buiten het centrum liggen. Utrecht heeft een goede bereikbaarheid door de hele stad, dus je zit altijd zo in het centrum!

Gezellig winkelen

Als je op zoek bent naar veel winkels en een groot aanbod, dan zal in en rond Hoog Catharijne jouw plaats zijn. Je kunt hier niet alleen heel goed overdekt shoppen, er zijn namelijk ook veel leuke terrasjes waar je tussendoor kunt gaan zitten. Wist je trouwens al dat dit overdekte winkelcentrum een van de grootste is in Nederland? Ben je op zoek naar exclusieve winkels, dan zal het Oudkerkhof jouw plaats zijn. Dit is namelijk de plaats om te zijn als je van service en kwaliteit houdt.

Maak plezier in je vrije tijd

Kastelen, forten, landhuizen of misschien wel tot rust komen in een van de parken? Huurwoningen Utrecht heeft veel te bieden als het gaat om jouw vrije tijd. Denk maar eens aan het beklimmen van de Domtoren of een bezoek aan een museum zoals het spoorwegmuseum. Daarnaast kan je 's avonds ook heel goed een filmpje pakken bij de Wolff City Bioscoop en voor theater kan je natuurlijk naar het Beatrix theater. Wanneer je kiest voor huren Utrecht, dan ben je zeker niet de enige. Want ook de nieuwslezer van SBS 6 Herman van der Zandt, voetballer en trainer Jan Wouters en zangeres Cherry Wijdenbosch wonen hier maar al te graag. Een huurwoning huren in Utrecht is nog maar het begin, want Utrecht heeft nog veel meer te bieden dan wat hier staat.

Historie en populaire plaatsen in jouw buurt

Utrecht kent een rijke geschiedenis en ook vandaag de dag is daar in en rond Utrecht nog het een en ander van te zien. Wist je trouwens al dat Utrecht zich vanaf 1649 zo'n 500 jaar tussen de stadswallen heeft bevonden en omringd werd door water? Daarnaast bevinden zich in de omgeving ook een groot aantal die zijn overgebleven uit de oudheid. Daarnaast kan je ook gezellige dorpjes uit de omgeving bezoeken. Ga bijvoorbeeld ook eens naar Haarzuilens en bezoek Kasteel de Haar of ga eens langs de dorpjes aan de vecht zoals Maarssen en Breukelen. Veel voordelen als je kiest voor een huurwoning in Utrecht.

Lukt het niet om een huurwoning te vinden in Utrecht? Wat dacht je van een huurhuis in Amersfoort, een huis in Zeist of een leuke huurwoning in Hilversum? Per direct zijn er huurwoningen, appartementen, studio’s en kamers beschikbaar in Utrecht. Bekijk snel alle beschikbare huurhuizen in Utrecht en wie weet kan jij straks deze leuk stad gaan ontdekken.

Goedkope woning huren in Utrecht

Ben jij op zoek naar een goedkope woning om te huren in Utrecht? De oude binnenstad is erg gewild en daarom niet heel goedkoop. Wonen aan de geliefde grachten in Utrecht is prijzig. Ga daarom op zoek naar een leuke en goedkope woning buiten het centrum van Utrecht. De wijken Leidsche Rijn en Overvecht bieden je goedkope en ruime woningen. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in de binnenstad.

Particulier woning huren in Utrecht

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de woning zorgt ervoor dat jij snel je woning hebt gevonden.

Per direct een woning huren in Utrecht

Wil jij snel een woning huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Utrecht? De meeste woningen in Utrecht zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete woning in het gezellige Utrecht.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven