×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in Leidschendam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Leidschendam

Huurwoningen huren Leidschendam

Huurwoningen huren in Leidschendam, dorp aan de Vliet. Een dorpje wat gunstig ligt ten opzichte van een aantal grotere steden maar ook ten opzichte van het strand en de zee.

Wonen

Huurwoningen huren in Leidschendam betreft tegenwoordig veelal nieuwbouw woningen. Het oude dorp Leidschendam met alle monumentale panden is in de loop van de jaren flink uitgebreid door fusies van gemeentes en biedt nu een fijne woonplaats aan zo'n 75.000 inwoners gecombineerd in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Ook qua bereikbaarheid zit je goed met een huurwoning in Leidschendam. Het ligt namelijk direct gelegen aan de A-4.

Winkelen

In Leidschendam zelf bevindt zich een flink overdekt winkelcentrum "Leidsenhage" wat zo'n 180 winkels telt. Daarnaast bevinden zich door het dorp winkels en supermarkten. Een huurwoning huren in Leidschendam biedt dus vele gemakken. Je hebt alles binnen handbereik.

Vrije tijd

Huurwoningen huren in Leidschendam is een goede optie als je van sport houdt. Er zijn vele actieve sportverenigingen. Daarnaast is er een sportcomplex en een redelijk groot zwembad, waar je zowel terecht kunt om je baantjes te trekken of met de kinderen van de glijbanen te gaan. Natuurlijk kun je in het dorpscentrum terecht voor een hapje en een drankje in een van de cafés of restaurants. Ook bevinden er zich een tiental rijksmonumenten en vele gemeentelijke monumenten die een bezoek waard zijn.

Nabij gelegen plaatsen

Leidschendam ligt op fietsafstand van Den Haag, onze politieke hoofdstad. En zo kun je ook gelijk doorfietsen naar het strand van Scheveningen of Wassenaar. Hierbij kun je er gelijk voor kiezen om door het mooie duingebied Meiendel te fietsen, zo ben je er even helemaal uit. Ook Zoetermeer en Leiden liggen nabij. Vanuit je huurwoning kun je dus alle kanten op. Daarnaast zit je zo op de snelweg wat ervoor zorgt dat steden als Rotterdam en Amsterdam ook makkelijk bereikbaar zijn.

Historie

Leidschendam vormde de landscheiding tussen Delfland en Rijnland. De aanleg van de landscheidingsdijk en de dam op de vaarroute van de Vliet zorgde voor veel economische bedrijvigheid.

Bekende Nederlanders

Leidschendam is de geboorteplaats van een hoop sporters zoals voetballers Daryl Janmaat en Wesley Verhoek, tot cricketspeler Tim de Leede. Daarnaast is Leidschendam ook de geboorteplaats van verschillende bekende schrijvers en politici.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven