×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Voorburg

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 3 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Voorburg

Studio huren in Voorburg

Gelegen nabij grote steden als Den Haag en Rijswijk in de provincie Zuid-Holland. Een stad die ooit ook een eigen gemeente was, maar in 2002 fuseerde met Leidschendam. De stad is gelegen op een oude duinenrij. Archeologische vondsten hebben uitgewezen dat hier 2700 v.CH al mensen woonde. Veel van het landelijke gebied is weg en de stad is verstedelijkt. Ook al grenst de stad aan Den Haag, is het niet zo dat Voorburg in de schaduw van Den Haag ligt. De stad heeft een eigen geschiedenis en voor huurders van woningen, appartementen en studio’s een heleboel te bieden.

Alsof je door een museum loopt

De architectuur, de rijke geschiedenis en de prachtige gebouwen en kanalen, je waant je hier echt in Voorburg een openluchtmuseum. Zowel voor stelletjes als voor gezinnen is het een leuke stad om een studio of appartement te huren. Het is niet perse de beste winkelstad van ons land, maar al het nodige vind je er zeker. Wil je een dagje echt lekker winkelen? Dan pak je gewoon de fiets naar Den Haag, waar je binnen een kwartiertje bent. Ook Leidschendam en Wassenaar zijn leuke nabijgelegen plaatsen om eens te bezoeken.

Het Zuid-Hollandse leven

Dat de stad een hele hoop te bieden heeft, is wel duidelijk. Huurwoningen zijn er ook genoeg. Of je nu een woning in een ruim appartementencomplex op de Via Verdi zoekt, of een grote studio op de Prins Bernhardlaan. Direct wonen heeft een groot aanbod dat overzichtelijk op de website staat. Je hebt de perfecte huurwoning dus zo gevonden.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven