×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in Capelle Aan Den Ijssel

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Capelle Aan Den Ijssel

Huurwoningen Capelle aan den IJssel

Wonen in de mooie omgeving van de IJssel

Capelle aan den IJssel is een Zuid-Hollandse gemeente met ongeveer 66.000 inwoners. Er is een ruim aanbod wat betreft huurwoningen Capelle aan den IJssel huren. De plaats ligt, zoals de naam al doet vermoeden, aan de IJssel. Huurwoningen Capelle aan den IJssel huren is steeds gewilder geworden: waar Capelle aan den IJssel tot halverwege de twintigste eeuw een klein dorp was dat leefde van de economie die de IJssel met zich meebracht, is het tegenwoordig een populaire woonplaats vol bedrijvigheid. De ideale ligging met aan de ene kant Rotterdam en aan de andere kant natuurlandschap Hitland maakt huurwoningen Capelle aan den IJssel huren gewild. Capelle kent een groot aantal bekende (oud-)inwoners, waaronder zangeres Anita Meyer, minister Ab Klink en kok en presentator Rob Geus.

Sport en vrije tijd in Capelle aan den IJssel

Huurwoningen Capelle aan den IJssel heeft veel te bieden op het gebied van sport, cultuur en vrije tijd. Zo zijn er diverse sportverenigingen op allerlei gebieden van hockey en voetbal tot basketbal en golf. Huurwoningen Capelle aan den IJssel huren geeft ook vele culturele mogelijkheden: Capelle beschikt over een theater, diverse monumenten en twee musea. Één van deze musea is het kleinste museum van Nederland, het Dief- en Duifhuis, gevestigd in een gebouwtje dat vroeger diende als gevangenis van het Slot Capelle, dat niet meer bestaat. De voorzieningen in de plaats maken huurwoningenCapelle aan den IJssel huren nog aantrekkelijker.

Huurwoningen Capelle aan den IJssel is historisch

Capelle aan den IJssel heeft een rijke historie die je nog altijd terugziet in het straatbeeld. De dorpskerk dateert uit 1593 en Capelle dankt haar naam aan een kapel, wat destijds gespeld werd als 'cappel', die op de plaats van of in de buurt van de kerk stond. Door de jaren heen werd de plaatsnaam op diverse manieren gespeld, maar de vroegste vermelding van Capelle wordt geschat tussen 1276 en 1280. In 1924 kreeg de plaats haar huidige naam. Huurwoningen Capelle aan den IJssel huren betekent wonen in een historierijke omgeving: er zijn diverse rijksmonumenten, oorlogsmonumenten en gemeentelijke monumenten te vinden. De ideale ligging, vele voorzieningen en het mooie historische centrum zorgen voor steeds meer interesse wat betreft huurwoningen Capelle aan den IJssel.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven