×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Groningen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Appartementen in de omgeving van Groningen

Vind een huurappartement in Groningen

Wil jij in Groningen wonen? Een appartement huren in Groningen is erg populair. Groningen is een gezellige, oude (studenten)stad in het noorden waar je fijn kunt wonen in een appartement. Een bruisend centrum en een historisch verleden. Wil jij wonen in een oude stad waar altijd wat te doen is? Vind appartementen in verschillende wijken in Groningen. Twijfel je nog over de juiste locatie in Groningen? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Groningen. Liever een leuke studio huren in Groningen? Of wil je een kamer huren in Groningen? Bekijk dan het aanbod!

Appartement huren Groningen

Een appartement huren in Groningen betekent kiezen voor een stad met de allure, de faciliteiten, de winkelmogelijkheden en het bruisend uitgaansleven van een grote stad en tegelijkertijd de gemoedelijkheid van het platteland. Als je van het stadsleven houdt, maar tegelijkertijd ook van het buitenleven, is een appartement huren in Groningen een prima keuze.

Het middelpunt van Groningen is de Grote Markt, met als blikvanger de 97 meter hoge Martinitoren. Aan de Grote Markt vind je ook het karakteristieke stadhuis, met de imposante pilaren voor de ingang. Vanaf de Grote Markt loop je de Herestraat in, de grootste en bekendste winkelstraat van Groningen, die begint op de hoek van de Grote Markt en de Vismarkt. Op de Vismarkt en de Grote Markt vinden op meerdere dagen van de week gezellige markten plaats. Ook hier vind je appartementen in Groningen.

Een appartement huren in Groningen geeft je toegang tot een prominente studentenstad, met bijbehorend uitgaansleven. In de Poelestraaten de Peperstraat zijn veel gezellige kroegen en restaurants te vinden. Groot feest is het ieder jaar op 28 augustus als het Gronings Ontzet wordt gevierd, ook wel Bommen Berend genoemd.

Ook buiten het centrum is genoeg te doen. Ben je muziekliefhebber dan betekent een appartement huren in Groningen toegang tot de vele concerten in de Oosterpoort of de Martinihal. De Stadsschouwburg is de favoriete schouwburg van meerdere Nederlandse artiesten, met als grootste fan Youp van 't Hek. Op cultureel gebied is er tevens het Groninger Museum. Een appartement huren in Groningen betekent dus genieten van cultuur op het hoogste niveau.

Ook als je van sport houdt, is een appartement huren in Groningen een echte aanrader. De basketballers van Donar behoren tot de absolute top van Nederland en spelen hun thuiswedstrijden in de Martinihal. Altijd uitverkocht en een ongekende sfeer. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor de thuiswedstrijden van FC Groningen in de Euroborg. Wil je als paardenliefhebber een appartement huren in Groningen, dan kom je aan je trekken op de drafbaan in het Stadspark. Als schaatsliefhebber kun je zelf schaatsen of wedstrijden bezoeken op de overdekte kunstijsbaan Kardinge. Ook komen wielrenners Tom Jelte Slagter en Bauke Mollema uit Groningen.

Zoek je je vertier liever buiten de drukte van de stad dan kun je nog steeds een appartement huren in Groningen. Binnen een half uur ben je bij de Friese meren of op de Drentse hei. Dichterbij nog is het Groninger platteland met zijn authentieke dorpjes. Op tien minuten van de stad kun je zelfs wakeboarden en waterskiën bij de Watersportbaan Harkstede. Wil jij liever een appartement huren in Leeuwarden? Ga dan snel op zoek!

Goedkoop appartement huren in Groningen

Ben jij op zoek naar een goedkoop appartement om te huren in Groningen? De oude binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuk en goedkoop appartement buiten het centrum. De wijken Selwerd en Helpman bieden je goedkope en ruime appartementen. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in het centrum. Om echt goedkoop te kunnen wonen, ga je nog een stuk meer naar het oosten, richting Duitsland. 

Appartementen Groningen

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van het huurappartement zorgt ervoor dat jij snel je appartement hebt gevonden.

Per direct een appartement huren in Groningen

Wil jij snel een appartement huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Groningen? De meeste appartementen in Groningen zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete huurappartement in Groningen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven