×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Groningen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Studio's in de omgeving van Groningen

Wonen in Groningen

Wil jij in Groningen wonen? Een studio huren in Groningen is erg populair. Groningen is een gezellige, oude (studenten)stad in het noorden waar je fijn kunt wonen in een studio. Een bruisend centrum en een historisch verleden. Wil jij wonen in een oude stad waar altijd wat te doen is? Vind jouw studio en ga wonen in Groningen! Twijfel je nog over de juiste locatie in Groningen? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Groningen.

Studio huren Groningen

Ga je een studio huren in Groningen, dan kom je terecht in een stad waar een heleboel te beleven valt. Deze op 6 na grootste stad van Nederland heeft verhoudingsgewijs de meeste inwoners tussen de 20-25 jaar oud. Hierdoor hangt er een hele bijzondere sfeer in de stad. Een paar voorbeelden van straten waar mensen graag een studio huren in Groningen zijn de Korreweg, Begoniastraat, Rodeweg en de Kleine Peperstraat. Is een studio huren in Groningen geen optie voor je omdat je dan te weinig ruimte zou hebben, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen een appartement of een complete woning te huren.

Winkelen

Al diegenen die een studio huren in Groningen hoeven natuurlijk niet steeds naar de binnenstad voor elke boodschap. Er is voor bewoners die een studio huren in Groningen in elke buurt een buurtwinkelcentrum waar in ieder geval een supermarkt en een bakker te vinden is. In de binnenstad zijn er van alle grote ketens winkels te vinden, terwijl er ook een groot aantal kleine gezellige winkeltjes zijn. Mensen die een studio huren in Groningen en graag naar de markt gaan, kunnen elke zaterdag terecht op de Vismarkt midden in de stad. Behalve de winkels in de binnenstad zijn er grote winkelcentra te vinden die net even buiten het centrum liggen. Denk bijvoorbeeld aan woonwinkels of de Ikea.

Vrije tijd en plezier

Mensen die een studio huren in Groningen hebben een heleboel verenigingen waaruit ze kunnen kiezen als ze graag sporten. Van voetballen, volleyballen, hockey en zwemmen tot atletiek en schaken, alles is hier mogelijk. Degenen die een studio huren in Groningen en wel van een gezellig avondje uit houden zullen zich in deze stad zeker niet vervelen. Er zijn talrijke cafés, voornamelijk rond de Grote Markt, de Vismarkt, de Poelestraat, Peperstraat en de Kromme Elleboog te vinden. Ook een avondje naar het theater, de bioscoop of een concert behoort tot de mogelijkheden. Voor mensen die een studio huren in Groningen en graag een dagje op stap willen zijn er veel verschillende opties te verzinnen. Een bezoekje aan het Zuidlaardermeer, kasteel Nienoord en de Hortus in Haren zijn maar een paar voorbeelden hiervan.

Historie

Interessant om te weten voor degenen die een studio huren in Groningen, is dat er verhalen bekend zijn waarin gesteld wordt dat de stad Groningen al in 453 v Chr. bestond. Helaas zijn er daar geen bewijzen van terug te vinden. In de Middeleeuwen had de stad een belangrijke handelsfunctie voor de omgeving als marktstad. Vandaag de dag zijn er nog panden te zien die uit de 13e en 14e eeuw stammen. De stad Groningen beleeft in de 15e eeuw een grote bloei. Tijdens deze periode wordt ook de Martinitoren gebouwd. Sinds het jaar 1614 kreeg Groningen haar universiteit. Groningen is als stad nog steeds belangrijk op het gebied van de handel. De laatste jaren legt de gemeente steeds meer de nadruk op de zakelijke dienstverlening. De ICT branche is daar een goed voorbeeld van.

Bekende personen uit de stad

Ga je een studio huren in Groningen dan kom je in hetzelfde rijtje als model Kim Feenstra, politicus Diederik Samsom en acteur Egbert Jan Weeber. Politica Sharon Dijksma en Edwin Rutten, alias Ome Willem zijn 2 voorbeelden van bekende Nederlanders die uit Groningen komen.

Goedkope studio's huren in Groningen

Ben jij op zoek naar een goedkope studio om te huren in Groningen? De oude binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuk en goedkope studio buiten het centrum. De wijken Selwerd en Helpman bieden je goedkope en ruime studio's. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in het centrum. Om echt goedkoop te kunnen wonen, ga je nog een stuk meer naar het oosten, richting Duitsland.

Particulier studio huren in Groningen

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de studio zorgt ervoor dat jij snel je studio hebt gevonden.

Per direct een studio huren in Groningen

Wil jij snel een studio huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Groningen? De meeste studio's in Groningen zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete studio in Groningen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven