×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Haarlem

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 25 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Haarlem

Studio huren in Haarlem: Levendig én rustig

Het gezellige middeleeuwse centrum van Haarlem biedt leuke winkels, goede restaurantjes en talloze uitgaansgelegenheden, maar is toch klein genoeg om een knusse en rustige sfeer uit te stralen. Wil je een studio huren in Haarlem, dan is alles wat je zoekt op loop- of fietsafstand, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Winkelen

Naast de mooie oude gebouwen staat Haarlem bekend om het uitstekende aanbod winkels. In de Grote Houtstraat vind je alle bekende winkelketens, maar in de vele leuke zijstraatjes kun je steeds iets nieuws ontdekken in de kleine boetiekjes en verrassende unieke winkeltjes. Een studio huren in Haarlem biedt dan ook veel voordelen.

Ideale ligging

De omgeving van Haarlem biedt alles wat je zoekt. Door de ideale ligging tussen Amsterdam en het strand in, ben je met de trein in een kwartier in het centrum van Amsterdam, maar ben je als je de andere kant op rijdt even snel bij de zee. Ga je een studio huren in Haarlem, dan kun je heerlijk uitwaaien in de uitgestrekte duingebieden, genieten van de zon op het brede strand of juist langs de boulevard van Zandvoort wandelen. Ook als je in een andere stad werkt, kun je een studio huren in Haarlem. Zowel via de Westelijke randweg als via de snelwegen aan de oostkant van de stad zijn de meeste bestemmingen uitstekend bereikbaar.

Een studio huren in Haarlem

Wil je een studio huren in Haarlem? De stad biedt vele leuke wijkjes, waar er ongetwijfeld één naar jouw smaak bij zit. Toch liever een appartement of juist een hele woning? Ook die zijn in Haarlem te vinden.

Historie

Haarlem kreeg al in 1245 stadsrechten van Willem II. Niet raar dus, dat er zo veel prachtige oude gebouwen staan. Misschien kun je in één daarvan wel een studio huren in Haarlem. De stad groeide snel en kwam ook bekend te staan als schilders stad. Dit is tegenwoordig niet alleen te zien in de mooie musea van Haarlem, maar ook door de leuke galerieën die er te vinden zijn. Wil je een studio huren in Haarlem? Vergeet dan ook niet de imposante kerken: de Grote Kerk op de Grote Markt is al van ver weg te zien. Heel anders maar net zo bijzonder is de Basiliek Sint-Bavo, aan de zuidkant van het centrum.

Bekende personen

Haarlem staat bekend om zijn schilders. Niet alleen Frans Hals, maar ook Jacob van Ruisdael, Pieter Claesz en Pieter Saenredam maken deel uit van de schilders geschiedenis van Haarlem. Op cultureel gebied kent Haarlem ook veel bekende schrijvers. Denk aan Nicolaas Beets, Arthur Japin, Harry Mulisch en Lennaert Nijgh. Ook iets modernere Haarlemmers zoals Giel Beelen, Beau van Erven Dorens en Brigitte Kaandorp geven de stad kleur en een optreden van Alain Clark is voor hem een thuiswedstrijd. Te meer reden om snel een studio te huren in Haarlem!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven