×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Haarlem

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Haarlem

Appartement huren in Haarlem

Ben jij op zoek naar een huurappartement in Haarlem? Haarlem, ook wel bekend als Spaarnestad, is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. Een moderne stad met een rijke historie als een van Nederlands belangrijkste textielsteden en een daarbij behorend historisch centrum. Een appartement huren in Haarlem is een echte aanrader voor iedereen! Je kunt ook een studio huren in Haarlem.

Wonen in Haarlem: vind appartementen in Haarlem

Haarlem is opgebouwd uit negen wijken. Een appartement huren in Haarlem biedt dus vele mogelijkheden qua woonomgeving. Zo kun je kiezen voor een appartement in het historische centrum of een appartement in van de omliggende wijken welke grenzen aan mooie groengebieden. Zo ligt het stadsdeel Zuid-West direct aan de Haarlemmerhout, het stadspark van Haarlem. Een appartement huren in Haarlem Zuid-West is dus een goede optie als je graag buiten bent. Bekijk direct al het aanbod van appartementen in Haarlem. 

Winkelen in Haarlem: vind een huurappartement in Haarlem

Haarlem staat bekend als de winkelstad van Nederland met de meeste verscheidenheid. Van lokale ambachtelijke winkeltjes tot 's werelds grootste merken, dit is allemaal te vinden in het centrum van de stad. Een appartement huren in Haarlem centrum is dus perfect als je er van houdt om te winkelen in de straatjes van de binnenstad. Ook voor je dagelijkse boodschappen kun je in alle wijken van Haarlem terecht bij de vele winkels. Het huren van appartementen in Haarlem biedt veel mogelijkheden. 

Vrije tijd

Het centrum heeft veel te bieden als je ervan houdt om een drankje te drinken op een van de vele terrasjes of te eten in een restaurant. Maar ook voor de sportliefhebber die een appartement huren in Haarlem is dit een geschikte stad. Er zijn vele actieve sportverenigingen waarvan enkele verenigingen ook landelijk op hoog niveau spelen zoals in het voetbal en met hockeyen.

Daarnaast zijn er vele culturele bezienswaardigheden en evenementen. Er zijn vele musea in de stad, zelfs het oudste museum van Nederland. Ook heeft de stad in van de grootste bevrijdingsfestivals van het land en trekt ieder jaar het bloemencorso naar de stad. Met een huurappartement in Haarlem zul je jezelf niet gauw vervelen!

Nabij gelegen populaire plaatsen

Een appartement huren in Haarlem biedt vele opties binnen Noord-Holland. Het ligt vrij centraal in de provincie en is bereikbaar via zowel provinciale als snelwegen. De hoofdstad Amsterdam is makkelijk te bereiken vanuit Haarlem, en zo ook de populaire badplaatsen Bloemendaal en Zandvoort. Wil jij dichtbij het strand wonen en een appartement huren in Zandvoort? Bekijk dan snel het aanbod. Ook voor een appartement huren in Amsterdam zit je goed bij Direct Wonen. 

Bekende Nederlanders

Haarlem is de geboorte- en woonplaats van bekende Nederlanders op verschillende vlakken. Zo is dit de geboorteplaats van zanger Alain Clark. Maar ook voetbalinternationals Jordy Clasie en Maarten Stekelenburg komen uit deze stad. Net als vele politici en schrijvers waaronder Job Cohen en Harry Mulisch. Nog meer redenen om een appartement te huren in Haarlem!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven