×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoningen Amsterdam

Inklappen


Genieten en woning huren Amsterdam

Huurwoningen huren Amsterdam is een goede optie wanneer je centraal wil wonen en houdt van de stedelijke drukte. Kies jij straks voor een appartement, huurwoning Amsterdam of studio? Daarnaast biedt de stad nog veel meer dan alleen huren in Amsterdam.

Huurwoning huren Amsterdam

Je hebt net al kunnen zien dat verschillende huurwoning Amsterdam er voor jou klaar staan. Echter is het misschien ook wel leuk om te weten welke straten vooral in de smaak vallen. Denk maar eens aan een woning huren Amsterdam aan de Elandsgracht, Bernard Kochstraat, Amstelveenseweg, Antonio Vivaldistraat, Sarphatistraat, President Allendelaan, Rijswijkstraat, Hugo de Grootkade, Keizersgracht of Amstelkade. Kies jouw huurwoning Amsterdam!

Winkelen in de stad

Heb je al eens gezocht naar winkels bij huurwoningen Amsterdam? Als het antwoord ja is dan weet je dat deze stad een breed aanbod heeft. Misschien ben je helemaal weg van de grote merken en warenhuizen, dan zal jij vooral door het centrum van Amsterdam aangetrokken worden. Voor leuke boetiekjes en restaurantjes is bijvoorbeeld de Haarlemmerbuurt een goed idee en voor chique winkelen moet je echt in Amsterdam-Zuid zijn voor een huis huren Amsterdam. Kortom, genoeg mogelijkheden en altijd in de buurt van huurwoningen Amsterdam voor een huis huren Amsterdam!

Plezier beleven in je vrije tijd

Een huis huren Amsterdam is erg aantrekkelijk. Amsterdam is de stad van het Anne Frank Huis, Rembrandhuis en het Rijksmuseum. Voor wie van musea houd zal het zeker overwegen om hier langs te gaan. Daarnaast biedt de stad ook verschillende uitgaansmogelijkheden, bioscopen en theaters. Wie houdt van rust of wil hardlopen, zal richting het Vondelpark gaan en hou jij meer van de dierentuin dan zal een bezoekje aan Artis niet ontbreken. Woning huren Amsterdam is dus ideaal.

Populaire plaatsjes bij jou in de buurt

Heb jij al eens van het Weest gehoord? Dit gezellige dorpje licht in de buurt van Amsterdam en is bekend om de veelzijdige vestingstad aan de Vecht. Het behoort tot een van de veertien vestingsteden die ons land telt. Daarnaast wordt Santpoort-Zuid bezocht. Hier vind je de ruïne van Brederode. Zij is het overblijfsel van het middeleeuwse kasteel dat behoorde tot de heren van Brederode. En dus heel dichtbij de huurwoningen Amsterdam.

De kracht van een stad

Ongeveer 800 jaar geleden werd Amsterdam als een kleine nederzetting opgezet. Doordat de stad bij de monding van de Amstel in het IJ bevond kon zij later uitgroeien tot een belangrijke handelsstad. De stad werd zelfs zo belangrijk, dat ze behoorde tot een van de belangrijkste handelssteden over de wereld. Ook vandaag de dag nog heeft deze stad zijn aantrekkingskracht. Ook de bekende Nederlanders zoals Willeke Alberti, Koos Alberts en Johan Cruijff komen hier vandaan. Dit maakt een huurwoning Amsterdam zo aantrekkelijk.

Huurwoningen huren in Amsterdam (448)

De nieuwste woningen in je inbox?