×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Sittard

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Sittard

Huurwoningen Sittard

Rijke geschiedenis van Sittard

Sittard is een stad met een rijke geschiedenis. De eerste inwoners vestigden zichzelf waarschijnlijk tussen het jaar 700 en het jaar 1000 in de nederzetting die later uit zou groeien tot de stad Sittard. Sittard zelf werd voor het eerst in 1147 vermeld onder de naam 'Sitter'. Vooral in de elfde eeuw groeide Sittard hard en uiteindelijk kregen de stad in 1243 stadsrechten. Hedendaags wonen er zo'n 40.000 mensen in Sittard. Als je op zoek bent naar Huurwoningen huren Sittard dan kun je kiezen uit studio's, appartementen en woonhuizen. Het aanbod van huurwoningen Sittard is erg divers, je kunt kiezen voor het drukke centrum maar ook voor een rustige buitenwijk. Naast wonen kun je in Sittard enorm veel beleven qua bezienswaardigheden. Ook is Toon Hermans, tegenwoordig bekend als liedjes- en tekstschrijver, geboren in de stad.

Bezienswaardigheden in Sittard

Als je je verder wilt verdiepen in de geschiedenis van de stad Sittard kun je verschillende bezienswaardigheden aandoen. De bekendste zijn de Basiliek van Onze Lieve Vrouw van het Heilig Hart, de Sint-Petrus' Stoel en de van Antiochiëkerk. Daarnaast zijn ook de monumentale panden opvallend, je vindt ze overal in het centrum van Sittard. Naast de unieke bezienswaardigheden kun je in Sittard ook ideaal winkelen. De markt is een goed vertrekpunt als je een middagje wilt winkelen in het centrum. Overigens kun je op de markt ook diverse lunchrooms en cafés vinden waar je even lekker wat kunt drinken of een hapje kunt eten.

Naburige steden

Niet alleen in Sittard kun je genieten van diverse bezienswaardigheden. Ten noorden van Sittard vind je Roermond en ten zuiden van de stad kun je Maastricht of Heerlen aandoen. Prachtige steden met een eigen geschiedenis, zeker de moeite waard om te bezoeken.

Tot rust komen

Na een drukke middag winkelen of bezienswaardigheden aandoen is het stadspark een goede plek om tot rust te komen. In het park kun je niet alleen heerlijk wandelen, maar ook de roeivijver bezoeken. De roeivijver is een prachtige vijver in het midden dan het stadspark. Als het lekker weer is kun je in dit park lekker picknicken, fietsen of wandelen. Ga je binnenkort een huurwoning kiezen uit het aanbod huurwoningen Sittard, dan geniet je binnenkort misschien wel van alle bezienswaardigheden en rustplekken!

Wil je huren huurwoningen Sittard. dan moet je eerst bepalen in welk gebied je van de stad wilt wonen. Wil je huren huurwoningen Sittard in het centrum, bekijk dan het aanbod van woningen in de wijk Sittard-Centrum. Andere geliefden wijken zijn Limbrichterveld, Ophoven, Baandert en Vrangendael. In al deze wijken kun je huurwoningen Sittard huren. Bepaal allereerst welke huurwoning het beste bij je past. Wil je huurwoningen huren Sittard met een groot woonoppervlak of is een kleine studio voldoende? Huurwoningen Sittard is mogelijk voor iedere doelgroep, het maakt niet uit of je een student bent of samen met je partner een huurwoning huren wilt. Huurwoningen Sittard behoort voor iedereen tot de mogelijkheden!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven