×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Heerlen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Heerlen

Huurwoningen Heerlen

Huurwoningen Heerlen huren kan op allerlei plekken in de stad. Het prachtige Heerlen heeft veel te bieden. Je kunt een appartement huren op de Eurenderweg, een studio op de Geleenstraat of een woning aan de Adenauerlaan. Huurwoning huren Heerlen is leuk voor een hele brede doelgroep. 

Winkelen

Vanuit de hele regio komen mensen naar Heerlen om te winkelen. Het centrum is dan ook veelzijdig en groot. De winkels vind je in het centrum van Heerlen, maar er zijn ook diverse overdekte winkelcentra. Ook kun je tijdens het huren van huurwoningen Heerlen terecht bij een woonboulevard met de grootste IKEA van de Benelux. Iedere donderdag is het koopavond in Heerlen en ook op zondag zijn de meeste winkels open. Ga je huurwoningen huren Heerlen, kun je op iedere dag van de week lekker winkelen. Maastricht is een hele leuke nabijgelegen stad om eens te bezoeken. De mooie stad heeft een gezellig centrum, prachtige kerken en gebouwen en leuke horecagelegenheden. Kortom, het ideale dagje uit tijdens het huren van huurwoningen Heerlen.

Vrije tijd

Huurwoningen Heerlen huren betekent dat je in een levendige stad terecht komt, met prachtige parken, monumenten en uitgaansgelegenheden. De stad laat de belangrijkste architectuurvormen zien van de 20e eeuw. Tijdens het huurwoning huren Heerlen zie je deze overal terug. Onder andere het Raadhuis en het Parkstad Limburg Theater zijn hier voorbeelden van. Ook Kasteel Hoensbroek is leuk om te bezoeken. Hier vind je allerlei kamers nog ingericht zoals in de 13e eeuw. Verder beschikt Heerlen over bioscopen, allerlei restaurantjes en bistro's en diverse musea. Er is dus altijd iets te beleven tijdens het huurwoning huren Heerlen.

Geschiedenis

Ruim 2000 jaar geleden kwamen de Romeinen naar Heerlen. Van deze tijd zijn nog diverse dingen terug te zien in de stad. Zo is in 1940 een belangrijke gebouw van de Romeinen ontdekt, de Thermen. Dit werd per toeval ontdekt en was een belangrijke opgraving. Ook was Heerlen een stad van de mijnbouw. Toen de mijnbouw hier begon, werd de stad aanzienlijk groter. De economie groeide en het was dan ook een economische tegenslag toen in 1960 de mijnbouw werd gestopt. Ga je een huurwoning huren Heerlen, dan kan je huis zomaar op een plek staan waar vroeger een mijn ingang was. Nog iets bijzonders aan het huren van huurwoningen Heerlen is Mathijs Joseph Hubertus Kessels, hij was een bekende componist in Heerlen. Zo schreef hij het bekende stuk 'd'r Kuëb va Heële'. Ook nu wonen er nog bekende Nederlanders in Heerlen, zoals Marijke Helwegen en Frans Timmermans.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven