×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Maastricht

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Huurwoningen in de omgeving van Maastricht

Huurwoningen huren Maastricht

Huurwoningen huren Maastricht wordt steeds vaker gedaan door studenten. Het aantal opleidingen stijgt er, en er zijn veel woningen te huur. Ook kun je een leuke studio op de Stationsstraat huren, of een ruim appartement op de Ireneweg. Niet alleen studenten, maar ook gezinnen kunnen huurwoningen huren Maastricht. Er zijn veel rustige wijken voorzien van veel groen. Een leuke huurwoningen Maastricht vind je bijvoorbeeld in de Clavecymbelstraat. Er is genoeg te huur Maastricht.

Winkelen

Vanuit het hele land gaan mensen naar Maastricht om een dagje te winkelen. Je kunt je dus wel voorstellen dat het winkelaanbod er zeer ruim en divers is. Ga je huurwoningen Maastricht huren, dan kun je op meerdere plekken shoppen. Het pittoreske karakter van het centrum geeft het winkelen extra sfeer. Drie straten samen vormen de hoofdwinkelstraat in het centrum. De Wycker brugstraat is de hoofdwinkelstraat aan de andere kant van het station. Iedere donderdag zijn de winkels tot 21:00uur geopend. Ga je huurwoningen huren Maastricht, dan kun je ook iedere zondag winkelen. Vanuit Maastricht heb je een goede verbinding naar Antwerpen. Er gaat ieder uur een trein heen, die je er in anderhalf uur heen brengt. Ook Heerlen ligt vlakbij Maastricht. Ga je huurwoningen Maastricht huren, is deze stad zeker een bezoekje waard.

Vrije tijd

Maastricht heeft wel 1677 rijksmonumenten. Er is dus altijd wel wat te zien. Mooie gevels en architectuur maken een wandeling door de stad heel bijzonder. De grotten van Sint Pietersberg zijn echt een must-see, ga je huurwoningen huren Maastricht. Je kunt je er verbazen over eeuwenoude stenen. En er is een gids die je er alles over kan vertellen. Natuurlijk kun je als je gaat huren huurwoningen Maastricht ook naar de bioscoop, en zijn er tientallen horecagelegenheden en musea. 

Geschiedenis

Ga je huurwoningen huren Maastricht, dan hoef je je nooit te vervelen. Het grote aantal monumenten zegt al iets over de rijke geschiedenis van de stad. De stad was onderdeel van het Romeinse rijk, en daar kun je veel van terug zien. Gedurende de middeleeuwen was Maastricht een religieuze plek. Dit verklaart het grote aantal kerken. De populairste daarvan zijn de Onze Lieve Vrouwenkerk en de Sint-Jan. De lijst met bekende Maastrichtenaren is heel groot. De bekendste zijn André Rieu en natuurlijk minister Frans Timmermans. Ga je huurwoningen huren Maastricht, dan kom je vaak bekende Nederlanders tegen. Er is genoeg leuks te huur Maastricht!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven