×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in Valkenburg Lb

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Valkenburg Lb

Huurwoningen huren Valkenburg Lb

Zoek je een plek om te wonen waarbij je cultuur en natuur kunt combineren, ga dan één van de huurwoningen huren in Valkenburg Lb. Huurwoningen huren in Valkenburg Lb is voor iedereen mogelijk doordat er veel diversiteit in het aanbod is. Of je nu een groot appartement zoekt dat middenin de stad gelegen is aan de Koningswinkelstraat of liever een kleine studio met wat meer groen wilt zoals aan de Hekerweg, de keuze is aan jou. Keus genoeg voor iedereen voor huurwoningen huren in Valkenburg Lb.

Historie

Wanneer mensen huurwoningen huren in Valkenburg Lb beseffen ze het misschien niet, maar al ver voor onze jaartelling woonden er mensen in de Geulvallei. Bewijzen hiervan zijn een flink aantal gevonden gebruiksvoorwerpen en fundamenten van oude bouwwerken. Het kasteel van Valkenburg is verloren gegaan in 1672 en je kunt nu alleen de ruïnes nog bezoeken. Valkenburg Lb was vroeger een vestingstad, en je kunt nu nog steeds de overgebleven Grendelpoort, de Berkelpoort en de Geulpoort middenin de stad terug vinden. Religieuze mensen die huurwoningen huren in Valkenburg Lb kunnen hun hart ophalen bij één van de vele religieuze monumenten die er in de omgeving te vinden zijn. Enkele voorbeelden daarvan zijn de Lourdesgrot, de Begraafplaats op de Cauberg, de Romeinse Katakomben en de Kluis op de Schaelsberg.

Vrije tijd

Valkenburg ligt aan de rivier de Geul, middenin het heuvelachtige zuiden van Limburg en is erg toeristisch ingesteld. Alle mensen die huurwoningen huren in Valkenburg Lb zullen het beamen, wonen in Valkenburg is echt ideaal gelegen. Hierdoor lopen, fietsen of rijden alle mensen die huurwoningen huren in Valkenburg Lb zo naar één van de mooie natuurgebieden of naar één van de andere bezienswaardigheden in de omgeving. Breng eens een bezoekje aan de Fluweelgrot, de steenkolenmijn of ga heerlijk kuren in het Kuurpark. Voor mensen met kinderen die huurwoningen huren in Valkenburg Lb is pretpark de Valkenier een absolute must, net als het Sprookjesbos.

Winkelen

Alle mensen die huurwoningen huren in Valkenburg Lb kunnen in de stad zelf terecht voor al hun dagelijkse boodschappen. Valkenburg biedt een uitgebreid aanbod aan winkeltjes en heel veel gezellige terrasjes en restaurantjes. Maastricht is dichtbij en heel gemakkelijk te bereiken voor alle mensen die huurwoningen huren in Valkenburg Lb, ook daar kun je heel goed winkelen. Voor nog meer shopplezier kun je rijden naar één van de outletwinkels die je daar in de buurt kunt vinden. Doordat België en Duitsland zo dichtbij liggen rijd je ook in een mum van tijd de grens over om daar lekker te gaan winkelen en cultuur op te snuiven.

Bekende personen uit de stad

Camiel Eurlings, operettezangeres Marjon Lambriks en ontwerper en architect Pierre Cuypers zijn enkele bekende inwoners van de stad. De laatste was ontwerper van het vroegere Kuurhotel Valkenburg dat nu Parkhotel Valkenburg heet. Ook realiseerde hij de uitbreiding van de H.H. Nicolaas en Barbarakerk in 1891.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven