×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Kamer huren in Enschede

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Kamers in de omgeving van Enschede

Kamer huren in Enschede

Het vinden van een huurwoning of studio in Enschede is makkelijk en betaalbaar, vergeleken met de grote steden in het westen van Nederland. Een stad met veel voorzieningen en uitstekende bereikbaarheid. Een ideale stad om op zoek te gaan naar een leuke kamer. Ga jij een kamer huren in Enschede? 

Kamer te huur in Enschede

Om helemaal deel uit te maken van het studentenleven kun je ervoor kiezen om in Enschede op kamers te gaan. De meeste studenten gaan op kamers voor de gezelligheid en om op eigen benen te staan. Andere voordelen zijn het beperken van de reistijd en natuurlijk dat je niets hoeft te missen van het veelzijdige studentenleven. Wie weet vind jij een leuke kamer te huur in Enschede of een huurwoning in Enschede waar je met vrienden kunt samenwonen.

Kamers in Enschede

Op zoek naar een kamer? Er is voldoende ruimte, je vindt in Enschede dan ook snel een kamer die naar jouw wens is. Een ander voordeel ten opzichte van andere studentensteden is de prijs. Voor weinig geld vind je een relatief grote studentenkamer in Enschede. Er zijn verschillende mogelijkheden, je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een studentenhuis of een zelfstandige woning. Ook kun je kiezen tussen het wonen op de campus of in het centrum. Je zult in Enschede een onvergetelijke studententijd beleven en wie weet wil je wel nooit meer weg. Dagelijks komt er nieuw aanbod binnen van kamers in Enschede. Vergroot jouw kansen en start direct met zoeken!

Studentenkamer in Enschede

De grootste stad van de provincie Overijssel is onderverdeeld in vijf stadsdelen. Enschede heeft een aantal bezienswaardigheden, zoals de Middeleeuwse Grote Kerk en De Synagoge. Dankzij de vele studenten heeft de stad een bruisend uitgaansleven met veel restaurants, kroegen en discotheken. Rondom de stad vind je verschillende natuurgebieden met bossen, landgoederen en weilanden. Heb je een geschikte studentenkamer in Enschede gevonden? Reageer direct op de advertentie!

Enschede heeft zowel een rechtstreekse verbinding met Schiphol, Rotterdam en Den Haag als met Münster en Dortmund. De stad heeft ook een zeer uitgebreid busnetwerk. Met de auto bereik je Enschede via de autosnelwegen A1 en A35. Enthousiast geworden over Enschede? Bekijk direct het aanbod.

In de buurt van Enschede

Wil jij buiten de stad van Enschede wonen? Huur een appartement in Hengelo of een leuke studio in Almelo. Je vindt hier zeer betaalbare kamers. De bereikbaarheid naar het centrum van Enschede is goed. Ideaal als je studeert in Enschede, maar goedkoop wil wonen buiten de stad. Toch liever een kamer huren in Enschede? Start je zoektocht!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven