×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Studio huren in Enschede

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Studio's in de omgeving van Enschede

Een studio huren in Enschede

Enschede is een levendige en veelzijdige stad. Er wonen veel studenten dankzij de vele scholen, een studio huren in Enschede is dus bij studenten heel populair. Ook is de stad voor gezinnen erg leuk. Een studio huren in Enschede kun je doen op verschillende plaatsen in de stad. Zo kun je een studio huren in Enschede op de Fazantstraat maar ook op de Hengelosestraat en de Stadsmatenstraat. Er is keuze genoeg!

Winkelen Enschede

Het H.J. van Heekplein is het grote winkelplein van Enschede. Op dit plein vind je diverse grote winkelketens, zoals V&D en een Primark. Als het regent kun je lekker shoppen in winkelcentrum de Klanderij. Een heleboel verschillende winkels allemaal onder één dak. De Oude Markt is het horecaplein, waar je na het winkelen kunt genieten van een drankje en een hapje. Ga je een studio huren in Enschede dan is het handig om te weten dat het iedere eerste- en iedere laatste zondag van de maand koopzondag is. Daarnaast kun je tijdens het studio huren in Enschede iedere dag wel ergens terecht bij een supermarkt.

Vrije tijd

Het maakt niet uit wie er een studio gaat huren in Enschede, de stad heeft genoeg te bieden voor iedereen. Voor studenten zijn er volop uitgaansgelegenheden. Er worden veel evenementen georganiseerd en er zijn vaak feesten in de stad. Kinderen kunnen lekker ravotten in speelpark Monkey Town of spelen bij Hof Espelo. En voor bierliefhebbers is een Grolsch Brouwerij Tour natuurlijk een must. Ook is de natuur van Enschede erg mooi. Tijdens het studio huren in Enschede kun je een van de vele fiets- of wandeltochten doen. Doe ze allemaal en je ontdekt steeds een nieuw stukje natuur. Enschede ligt bij de grens, je bent tijdens het studio huren in Enschede zo in Duitsland. Münster is een leuke stad om te bezoeken, deze Duitse plaats ligt op nog geen uur rijden van Enschede. Ook Almelo en Hengelo zijn nabijgelegen plaatsen die een bezoekje meer dan waard zijn.

Geschiedenis

Ga je een studio huren in Enschede, dan kom je in een stad te wonen met een rijke geschiedenis. Men weet dat er in de vroege middeleeuwen een nederzetting was, maar veel is daar niet over bekend. In 1517 brandde Enschede af, en in 1750 gebeurden dit weer. De hele stad moest opnieuw worden gebouwd. De industrialisatie kwam iets later op gang maar toen het eenmaal begon ging het snel. Boerderijen maakte plaats voor herenhuizen en de stad groeide enorm. De lijst van bekende Enschedeërs is groot. Zo kun je tijdens het studio huren in Enschede onder andere actrice Bracha van Doesburgh tegenkomen en is oud-presentator Gert-Jan Dröge er geboren.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven