×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in Hengelo Ov

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Hengelo Ov

Huurwoning huren in Hengelo Ov

Huurwoningen Hengelo Ov huren is leuk voor iedereen. Je vindt diverse huurwoningen Hengelo Ov, zoals een studio op de Koekoekweg, een leuk appartement op de Burenweg of een woning aan de Oldenzaalsestraat. Voor zowel studenten als gezinnen is het huren van huurwoningen Hengelo Ov erg leuk. De stad heeft veel te bieden, op het gebied van cultuur, maar ook op het gebied van vrije tijd. De Twentse stad is na Enschede de grootste stad in Twente, en het is de vierde grootste stad van de provincie Overijssel. Huurwoningen Hengelo Ov huren betekend wonen in een heerlijke omgeving. Huren in Hengelo Ov is daarom een goede optie. 

Winkelen

Hengelo is zeker een stad te noemen, maar heeft ook iets weg van een dorp. Huurwoning Hengelo Ov huren is juist door deze combinatie zo leuk. In het centrum vind je veel chique winkels. Tevens is er een groot winkelcentrum, de Brink, waar je diverse winkels vindt. Op woensdag en zaterdag is er een grote warenmarkt in het centrum. Ook kun je tijdens het huren van je huurwoning Hengelo Ov een bezoek brengen aan Enschede. Dit is maar een klein stukje rijden en je vindt hier alle winkels die je in Hengelo mist. Het Grote Plein is er erg gezellig, en je kunt er genieten van een lekker drankje na het shoppen.

Vrije tijd

Een huurwoning Hengelo Ov huren is leuk voor iedereen die ervan houdt om op stap te gaan. Er is namelijk genoeg te doen in de stad. Er is een groot buitenzwembad, een attractiepark voor kinderen en er zijn diverse musea. Het Twents techniek museum Heim is zowel voor kinderen als voor volwassenen interessant. Tijdens het huren van een huurwoning Hengelo Ov kun je ook van de natuur genieten. Er zijn mooie natuurgebieden en er worden verschillende wandelroutes georganiseerd. Zo ontdek je tijdens het huurwoningen Hengelo Ov huren steeds iets nieuws over de stad. Delden is een nabijgelegen plaats die leuk is om te bezoeken. Er zijn heel veel oude gebouwen te bewonderen en er is een museum die je alles leert over de zoutindustrie in Twente. De trein vanaf Hengelo brengt je er in tien minuten naar toe. Dat maakt huren in Hengelo Ov zo centraal en fijn.

Geschiedenis

Veel van de rijke geschiedenis van Hengelo is terug te vinden in het Historisch museum Hengelo. De gemeente Hengelo is ontstaan in 1811 en is een industriële stad. Rond 1800 kwamen er veel grote fabrieken en daarom wordt Hengelo ook wel eens de metaalstad genoemd. Daarnaast was de bierbrouwerij belangrijk voor de stad. Wolter ten Cate was een textielondernemer die veel gedaan heeft voor Hengelo. Ook nu wonen er nog bekende personen in Hengelo. Zo kun je tijdens het huurwoningen Hengelo Ov huren politicus Henk Nijhof of wielrenner Joost Posthuma tegen komen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven