×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Enschede

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Appartementen in de omgeving van Enschede

Appartement huren Enschede

Een appartement huren in Enschede kan jouw leven verreiken. Enschede is levendig en brengt mooie nieuwe avonturen. Naast een appartement, kun je natuurlijk ook een studio of huurwoning huren. Enschede staat voor een gezelligheid, waarin iedereen zich kan vinden. Ben jij op zoek naar een huurappartement in Enschede? Bekijk direct al het aanbod. Ben je student, dan heb je misschien liever een studio in Enschede of een leuke kamer in Enschede.

Winkelen

Winkelen in Enschede betekent gastvrij ontvangen worden. In de vele winkeltjes is het altijd gezellig. De winkelcentra zorgen naast kleine winkeltjes, voor een groot winkelaanbod. Daarnaast kom je iedere dinsdag en zaterdag enthousiaste kooplui tegen op de weekmarkt. Ze verkopen allerlei benodigdheden met de daarbij behorende babbeltjes. Een appartement huren in Enschede zorgt er dus voor dat je omgeven wordt door gezelligheid.

Vind appartementen Enschede

De winkels stralen gezelligheid uit, maar ook activiteiten in de vrije tijd zorgen voor een hoop plezier. Zo kun je gezellig met de kinderen naar speelpark Monkeytown, is er een geweldige Grolsch brouwerij tour en is het uitgaansleven bruisend. Een huurappartement in Enschede bezorgt je leuke momenten, je verveelt je geen moment. Naast activiteiten ondernemen biedt Enschede ook nog eens hele mooie fiets en wandelroutes aan. Dit biedt nog meer voordelen voor een appartement huren in Enschede.

Nabij gelegen populaire plaatsen

In de buurt van het gezellige Enschede, liggen nog meer gezellige dorpjes en steden. Zo kun je naar Glane, Hengelo en ligt het stadje Losser op een steenworp afstand van Enschede af. Een appartement huren in Enschede zorgt er dus voor dat je vele andere mogelijkheden in de buurt hebt. Door goede verbindingen met het openbaar vervoer, kun je ook nog eens overal naar toe. Je kunt ook een appartement huren in Hengelo of huur een appartement in Almelo. Kortom, genoeg mogelijkheden door het huren van appartementen in Enschede. 

Huurappartement in Enschede

Enschede maakte zijn intrede in de vroege Middeleeuwen. Door middel van een gracht werd het dorpje beschermd. Deze gracht wordt nu de Stadsgraven genoemd en is te bezoeken in Enschede. Het dorpje dat het toen was, was bedoeld als agrarische nederzetting. In 1325 kreeg Enschede stadsrechten en dus het recht om de nederzetting te verbeteren. Nu is Enschede een levendige stad. Een appartement huren in Enschede betekent natuurlijk dat deze stad nog levendiger wordt, dankzij jou. Vind direct alle appartementen in Enschede. 

Bekende personen uit de stad

Enschede is de geboorteplaats van heel wat beroemdheden. Een appartement huren in Enschede betekent dat je woont in de geboorteplaats van deze beroemdheden. Enkele voorbeelden van beroemdheden zijn Zapplive presentatrice Evelien Bosch, softbalster Jacqueline Knol, musicalster Dennis ten Vergert en ontwerper Marian Wigger. 

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven