×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartementen Enschede

Inklappen

Een appartement huren in Enschede

Een appartement huren in Enschede kan jouw leven verreiken. Enschede is levendig en brengt mooie nieuwe avonturen. Naast een appartement, kun je natuurlijk ook een studio of huurwoning huren. Enschede staat voor een gezelligheid, waarin iedereen zich kan vinden.

Winkelen

Winkelen in Enschede betekent gastvrij ontvangen worden. In de vele winkeltjes is het altijd gezellig. De winkelcentra zorgen naast kleine winkeltjes, voor een groot winkelaanbod. Daarnaast kom je iedere dinsdag en zaterdag enthousiaste kooplui tegen op de weekmarkt. Ze verkopen allerlei benodigdheden met de daarbij behorende babbeltjes. Een appartement huren in Enschede zorgt er dus voor dat je omgeven wordt door gezelligheid.

Vrije tijd en plezier

De winkels stralen gezelligheid uit, maar ook activiteiten in de vrije tijd zorgen voor een hoop plezier. Zo kun je gezellig met de kinderen naar speelpark Monkeytown, is er een geweldige Grolsch brouwerij tour en is het uitgaansleven bruisend. Een appartement huren in Enschede bezorgd je leuke momenten, je verveelt je geen moment. Naast activiteiten ondernemen biedt Enschede ook nog eens hele mooie fiets en wandelroutes aan. Dit biedt nog meer voordelen voor een appartement huren in Enschede.

Nabij gelegen populaire plaatsen

In de buurt van het gezellige Enschede, liggen nog meer gezellige dorpjes en steden. Zo kun je naar Glane, Hengelo en ligt het stadje Losser op een steenworp afstand van Enschede af. Een appartement huren in Enschede zorgt er dus voor dat je vele andere mogelijkheden in de buurt hebt. Door goede verbindingen met het openbaar vervoer, kun je ook nog eens overal naar toe. Kortom, genoeg mogelijkheden door een appartement huren in Enschede.

Historie

Enschede maakte zijn intrede in de vroege Middeleeuwen. Door middel van een gracht werd het dorpje beschermd. Deze gracht wordt nu de Stadsgraven genoemd en is te bezoeken in Enschede. Het dorpje dat het toen was, was bedoeld als agrarische nederzetting. In 1325 kreeg Enschede stadsrechten en dus het recht om de nederzetting te verbeteren. Nu is Enschede een levendige stad. Een appartement huren in Enschede betekent natuurlijk dat deze stad nog levendiger wordt, dankzij jou.

Bekende personen uit de stad

Enschede is de geboorteplaats van heel wat beroemdheden. Een appartement huren in Enschede betekent dat je woont in de geboorteplaats van deze beroemdheden. Enkele voorbeelden van beroemdheden zijn Zapplive presentatrice Evelien Bosch, softbalster Jacqueline Knol, musicalster Dennis ten Vergert en ontwerper Marian Wigger.

Appartement huren in Enschede (29)

De nieuwste woningen in je inbox?