×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoningen Eindhoven

Inklappen

Huren Eindhoven

De lichtstad Eindhoven is een geliefde plek voor het huren van een woning. Onder andere de Karel de Grotelaan, de Heezerweg en Boschdijk zijn heerlijke straten om woningen te huren Eindhoven. Je kunt hier een appartement huren Eindhoven, maar ook een studio of andere huurwoningen Eindhoven. Wil je een van de huurwoningen huren Eindhoven? Dan is er keus genoeg. Bij Direct Wonen kan iedereen het perfecte stekkie vinden. 

Op het gebied van winkelen biedt Eindhoven veel diversiteit. In het centrum kun je naast de gewone winkelstraten, ook terecht bij twee overdekte winkelcentra. Ook al regent het pijpenstelen, kun je dus nog lekker shoppen. Dankzij het feit dat de winkels iedere zondag geopend zijn, kun je er op alle dagen van de week terecht voor een nieuwe outfit. Ga je liever wat anders doen op je vrije dag? Ook dan is er meer dan genoeg te kiezen. Zo kun je natuurlijk niet huren Eindhoven, zonder een bezoekje te hebben gebracht aan het Philips museum. Toch wel de trots van de stad. Daarnaast is er op het gebied van sport een breed aanbod. Je kunt bijvoorbeeld gaan schaatsen bij het IJssportcentrum, of zwemmen in een van de velen zwembaden. Ideaal voor huren van huurwoningen Eindhoven.

Eindhoven is een centrale stad met goede treinverbindingen. Je kunt dus makkelijk naar een van de andere plaatsen in het gezellige Brabant. Zo is Valkenswaard zeker een bezoekje waard. Ook is het Limburgse Venlo niet ver, en kun je naar Tilburg waar vooral 's zomers veel te beleven valt. Allemaal vlak om de hoek bij jouw huurwoningen Eindhoven.

In Eindhoven zijn veel archeologische bevindingen gedaan die je nog steeds kunt bewonderen. Er wordt geschat dat de stad vanaf de 8e eeuw bewoonbaar werd. Er gaat dus al een hele geschiedenis aan vooraf. Het klokgebouw, kenmerkend voor Eindhoven, maakt ook deel uit van de geschiedenis. Hier worden regelmatig nog leuke evenementen georganiseerd. 

Ga je een van de huurwoningen huren Eindhoven, dan ga je veel bekende Nederlanders achterna. Er zijn veel beroemdheden groot gebracht in deze stad. Van voetballers als Philip Cocu tot tv bekendheden als Lucille Werner. Dus kijk voor een mooie studio op de Karel de Grotelaan, of een studio op de Boschdijk, tussen het aanbod huurwoningen Eindhoven.

Huurwoningen huren in Eindhoven (250)

De nieuwste woningen in je inbox?