×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en we sturen je een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen. Gebeurt er niks nadat je hebt geklikt op 'Verstuur'? Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. Vernieuw de pagina voordat je een ander e-mailadres probeert.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de kamermarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Wil je e-mail alerts ontvangen als er nieuwe huurwoningen beschikbaar zijn die overeenkomen met jouw zoekopdracht?

Huren Eindhoven

Inklappen

Wonen

?De stad Eindhoven ligt in het zuidoosten van Noord-Brabant en staat op de vijfde plaats van grootste steden qua inwonertal (217.120). De agglomeratie Eindhoven bestaat uit de gemeenten Eindhoven, Veldhoven, Best, Nuenen en Geldrop-Mierlo.

U kunt een huurwoning huren in één van de zes stadsdelen: Woensel, Stratum, Tongelre, Strijp, Gestel en Centrum. Eindhoven Centrum kent een aantal bijzondere panden, zoals de Lichttoren (oud Philips-gebouw) en de Witte Dame (huisvest onder andere de Design Academy). Eén van de nieuwste opzienbarende gebouwen is de volledig glazen Blob, gelegen in het centrum. In het gebouw zitten diverse winkels en een restaurant.

Voorzieningen

Voor gezinnen met kinderen die een huurwoningen in Eindhoven willen huren, heeft de stad genoeg voorzieningen: 36 kinderdagverblijven, 64 basisscholen en 14 middelbare scholen. Eindhoven is bovendien een echte kennisstad. De Hogeschool Fontys, Technische Universiteit Eindhoven en Design Academy zijn een aantal van de instellingen in het hoger- en wetenschappelijk onderwijs.

Eindhoven is een goede stad om te winkelen. Naast de grotere winkelketens, vooral gelegen in de Rechtestraat en Heuvel Galerie (waar tevens ook kleinere zaken zitten), is de wijk De Bergen erg populair. Hier zitten de minder bekende winkels en exclusieve modezaken. Tevens is er in dit gebied goed te eten; er is een ruim aanbod in diverse restaurants.

Uitgaan en Ontspanning

Na sluitingstijd van de winkels kent Eindhoven een levendig uitgaansleven. Centraal gelegen ligt de Markt met voornamelijk Grand Cafés en grote terrassen. Direct aangrenzend aan het centrum is het belangrijkste uitgaansgebied van Eindhoven: Stratumseind. Meer dan vijftig kroegen en discotheken liggen hier aan de langste caféstraat van Nederland. Bioscoop Pathé, poppodium de Effenaar en veel restaurants liggen in de Dommelstraat (dichtbij het Stationsplein).

Als u toe bent aan een rustige dag na een avond stappen, ga je naar het Henri Dunantpark in stadsdeel Woensel. Hier is ook een groot afgesloten speelpark (de Splinter) met een kinderboerderij. Eindhoven heeft vijf grote parken en is de groenste stad van de grootste vijf steden van Nederland. In en rondom de parken is veel kunst te zien. Zo zijn er meer dan dertig moderne kunstuitingen te bewonderen in het Stadswandelpark. Naast dit park ligt het Parktheater, één van de grotere theaters van Nederland.

Vervoer en bereikbaarheid

Eindhoven heeft een eigen vliegveld: Eindhoven Airport. Het vliegveld is gemakkelijk te bereiken met een bus of taxi vanaf Eindhoven Centraal Station. Vanaf CS ligt het Centrum op loopafstand. Aan de achterzijde van het station vertrekken alle stadsbussen naar verschillende stadsdelen. Aan de voorzijde kunt u een taxi pakken.

Vanaf CS rijden er treinen rechtstreeks naar Maastricht, Venlo, Rotterdam, Den Bosch, Utrecht en Schiphol/Amsterdam. Het tweede treinstation van de stad is Eindhoven Beukenlaan. Met de auto is Eindhoven bereikbaar via de A2, A50, A58, A67 en A270. Vanuit uw huurwoning in Eindhoven, komt u dus overal.

Huurwoningen huren in Eindhoven (205)