×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Helmond

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Helmond

Appartement huren in Helmond

Helmond is een bruisende, drukke stad. Door de leuke winkels en geweldige historie heb je altijd iets te doen. Daarnaast biedt Helmond tal van andere activiteiten aan. Een appartement huren in Helmond zorgt dus voor een geweldige ervaring.

Winkelen

Winkelen in Helmond is leuk en levert ook nog eens iets op. Door te winkelen bij aangesloten winkels, kun je voor gratis parkeertegoed in het centrum sparen. Een appartement huren in Helmond levert dus nogal wat op. Er zijn leuke winkels te vinden in bijvoorbeeld winkelcentrum Elzas Passage. Hier vind je vele verschillende winkels. Zo kun je er naar de juwelier, maar is er ook een winkel voor GSM reparatie. Door deze variatie verveelt het winkelen nooit. Een appartement huren in Helmond zorgt dus voor volop plezier.

Vrije tijd en plezier

Helmond biedt alles aan wat je zoekt. Of je nu zin hebt in winkelen, uitgaan, actief zijn of een leuk evenement bijwonen, alles kan. Of dit nu met kinderen, met een groep of juist met zijn tweetjes is. Door de 300 monumenten en rijke historie is er altijd wat te beleven. Een appartement huren in Helmond staat garant voor urenlang plezier.

Nabij gelegen populaire plaatsen

Als je bij een appartement huren in Helmond toch iets anders wilt doen buiten Helmond, zijn er ook nog een tal van andere leuke plaatsjes in de buurt. Zo liggen de dorpjes Aarle-Rixtel, Geldrop, Mierlo, Lierop, Lieshout en Bakel erg dichtbij Helmond. In deze dorpjes heerst een gemoedelijke sfeer en zijn erg leuk om eens te bezoeken.

Historie

Een appartement huren in Helmond betekent een appartement huren in een stad vol historie. Helmonds oorsprong ligt omstreeks het jaar 1000 en al had deze plek toen nog niet de naam Helmond. In de 14de eeuw werd er een kasteel gebouwd. Dit kasteel bestaat nog steeds en is nu bekend als kasteel Helmond. Doordat het economisch goed ging, kon er in 1772 een kerk worden gebouwd. De Sint-Lambertuskerk, die hieruit voortkwam, is nu nog steeds te bekijken. In de 19de eeuw kwam de textielindustrie op gang. Dit heeft Helmond financieel veel opgeleverd. Ook zorgde dit voor naamsbekendheid. Een appartement huren in Helmond zorgt dus voor vele historische bezienswaardigheden meteen om de hoek.

Bekende personen uit de stad

Een appartement huren in Helmond houdt ook in dat je woont in een stad met een rijke historie aan beroemdheden. Zo hebben SP-politicus Harry van Bommel, cabaretier Leon van der Zanden en voetballer Wilfred Bouma allen gewoond in Helmond.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven