×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Nieuwegein

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 6 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Nieuwegein

Studio huren in Nieuwegein

Nieuwegein, gelegen in het Groene Hart nabij Utrecht, is een aantrekkelijke stad om te wonen. Een studio huren in Nieuwegein brengt dan ook vele voordelen met zich mee. Niet alleen zit je in Nieuwegein vlak bij Utrecht, je woont ook in een gebied waar veel natuur is om van te genieten. Daarnaast is Nieuwegein een stad met een leuk centrum, waar je lekker kunt shoppen. Een studio huren in Nieuwegein is dan ook zeker het overwegen waard.

Shoppen in Nieuwegein

Het winkelaanbod in Nieuwegein is zo divers dat je de stad eigenlijk niet uit hoeft om een dagje te winkelen. Ga je een studio huren in Nieuwegein, dan heb je in het centrum de keuze uit alle grote winkels. In winkelcentrum City Plaza vind je bijvoorbeeld onder andere Media Markt en H&M, maar ook veel kleine winkeltjes die uniek zijn voor Nieuwegein. Er is in de stad daarnaast ook ruim keuze uit supermarkten van alle grote ketens. Ga je een studio huren in Nieuwegein, dan heb je alle keuze direct om de hoek.

Je vrije tijd besteden in en om Nieuwegein

Nieuwegein is gelegen in het Groene Hart en is omringd door leuke plaatsjes waar het prettig fietsen of wandelen is. Een studio huren in Nieuwegein betekent ruime keuze uit uitgaansgelegenheden. De stad heeft een bioscoop, een theater en een stadshart met leuke cafés en restaurants en mocht je eens in een andere stad uit willen gaan, dan ligt Utrecht letterlijk om de hoek. Een kwartiertje met de sneltram en je staat voor Utrecht CS, het startpunt voor een nog gevarieerder aanbod aan winkels en uitgaansgelegenheden. Ook voor forenzen is een studio huren in Nieuwegein een uitstekende optie.

De geschiedenis van Nieuwegein

Nieuwegein heeft als zelfstandige gemeente geen hele lange geschiedenis. De stad ontstond in 1971, toen de kleinere gemeenten Jutphaas en Vreeswijk officieel samengingen. Op deze manier konden alle uitbreidingsplannen van de twee gemeenten doorgaan. De naam van de nieuwe stad werd ontleend aan de oude nederzetting Geyne, een stad die in 1333 werd verwoest. Wil je een studio huren in Nieuwegein, dan word je zo ook onderdeel van een stukje geschiedenis!

Bekende Nieuwegeiners

Nieuwegein heeft meerdere bekende Nederlanders voortgebracht, zoals actrices Sanne Vogel en Aukje van Ginnicken en ook zwemster Chantal Boonacker. Een studio huren in Nieuwegein betekent dat je misschien wel bij hen in de buurt komt te wonen!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven