×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Nieuwegein

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Nieuwegein

Appartement huren in Nieuwegein

Wil je de grote stad op korte afstand, maar zelf in een wat rustiger wonen, dan is een appartement huren in Nieuwegein een perfecte optie. Nieuwegein is een leuke stad met een gezellig centrum, waarvandaan een sneltram naar Utrecht rijdt. Een appartement huren in Nieuwegein is zodoende ook een prima optie voor forenzen.

Winkelen in Nieuwegein

Ga je een appartement huren in Nieuwegein en houd je van shoppen? Dan hoef je Nieuwegein niet per se te verlaten. De stad heeft zelf namelijk ook een zeer uitgebreid centrum, waar je veel van de bekende winkelketens terugvindt. H&M, Media Markt en V&D zijn slechts enkele van de winkels die in het Nieuwegeinse centrum terug zijn te vinden. Bezoek daarvoor vooral eens het moderne, grote winkelcentrum City Plaza, waar je naast de bekende winkels ook veel leuke, unieke winkeltjes terugvindt. Shoppers kunnen een slechtere keuze maken dan een appartement huren in Nieuwegein!

Uitgaan in Nieuwegein

Nieuwegein is een jonge stad, wat terug te vinden is in het uitgaansaanbod. De stad herbergt vele leuke bars en restaurants, heeft een moderne bioscoop en een gevarieerd theater. Als je liever de natuur opzoekt, dan is een appartement huren in Nieuwegein een open deur naar het groene hart van Nederland. Het is heerlijk fietsen of wandelen in de omgeving van Nieuwegein, waar je ook veel leuke dorpjes tegenkomt. De geschiedenis in Nieuwegein Een appartement huren in Nieuwegein is een appartement huren in een stad die pas bestaat sinds 1971. Hij komt voort uit een fusie tussen de ambitieuze dorpen Jutphaas en Vreeswijk, die de handen ineen hebben geslagen om groter te kunnen groeien. De naam van de stad komt van een nederzetting uit de 13e eeuw, die Geyne heette, maar die door de jaren heen verdwenen is.

Bekende Nieuwegeiners

In Utrecht kom je heel wat bekende Nederlanders tegen, maar ook in Nieuwegein vinden er enkele hun roots. Ga je een appartement huren in Nieuwegein, dan zou je zomaar in de buurt kunnen wonen van actrices Sanne Vogel en Aukje van Ginniken. Ook topzwemster Chantal Boonacker komt uit Nieuwegein. Het is sowieso een sportieve stad, ook beachvolleyballer Robert Meeuwsen en voetbal jeugdinternational Maurits Schmitz komen hier vandaan. Niet verwonderlijk als je nagaat dat er in Nieuwegein een groot aantal voetbal- en andere sportclubs zijn gevestigd. Ook dit kan een goede reden zijn om een appartement huren in Nieuwegein het overwegen waard te maken.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven