×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in De Meern

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van De Meern

Huurwoningen huren in de Meern

Huren in de Meern: locatie en infrastructuur

Vleuten - De Meern is één van de woonwijken van de gemeente Utrecht en is in 1954 ontstaan uit de gemeenten Vleuten, Oudenrijn, Veldhuizen en Haarzuilens. Huurwoningen huren in de Meern maakt je één van de ongeveer 45.000 inwoners van de Meern en daarmee onderdeel van de grootste wijk van Utrecht. Deze populariteit heeft De Meern te danken aan haar positie naast de Leidsche Rijn die jarenlang heeft gediend als belangrijke trekvaartverbinding tussen Utrecht en Leiden. Door de ligging van de rivier waren de Romeinen in de Oudheid al geïnteresseerd in het gebied rondom het huidige de Meern. Ook nu is de Meern een vruchtbare locatie voor archeologische vondsten. Na de Tweede Wereldoorlog is de wijk meerdere malen uitgebreid met nieuwe woningen. Momenteel kiezen mensen voor huurwoningen huren in de Meern vanwege enerzijds de rustige ligging buiten de grote stad en anderzijds de nabijheid van snelwegen zoals de A2 en de A12 die ook de mobiliteit van de inwoners garanderen. Je rijdt snel naar het nabijgelegen Utrecht, Woerden en Amersfoort. Huurwoningen huren in de Meern heeft daarom verschillende voordelen.

Huurwoningen huren in de Meern: vrije tijd en het dagelijks leven

Mensen die huurwoningen huren in de Meern overwegen, kiezen voor een wijk die veel te bieden heeft. Op de Oranjelaan zit een bibliotheek en de Meern heeft één café (De Don). Ook voor sportieve inwoners is er in de Meern genoeg te doen. De wijk heeft verenigingen voor hockey, korfbal, voetbal, zwemmen en waterpolo, volleybal, basketbal en tafeltennis. Verder zijn er ook verenigingen voor toneel, amateurhistorici, zang en de schietsport. Huurwoningen huren in de Meern is daarom aantrekkelijk voor mensen die deel willen worden van een gemeente en jonge gezinnen die zich voor langere tijd ergens willen vestigen. De Meern beschikt over acht basisscholen en een centrum waar ongeveer dertig winkels gevestigd zijn die grotendeels gerund worden door zelfstandige ondernemers.

Huurwoningen huren in de Meern: beroemde personen

Bekende Nederlanders die zijn geboren in de Meern zijn Frans van Seumeren (ondernemer en eigenaar van FC Utrecht), Agnes Jongerius (vakbondsbestuurster en politica van de PvdA), Hella Jongerius (industrieel ontwerper), Wilco van Rooijen (bergbeklimmer die de K2 en de Mount Everest heeft bedwongen), Bob Verweij (oud-voetballer van NEC en VV De Meern) en Mike van der Kooy (voetballer bij FC Utrecht en AGOVV).

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven