×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in Schiedam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Schiedam

Huurwoningen huren Schiedam

De hoogste windmolens ter wereld, jenever en een historische binnenstad. Drie dingen die je tegen komt tijdens het huren van huurwoningen Schiedam. Schiedam is gelegen tussen Vlaardingen en Rotterdam. Tijdens het huren van huurwoningen Schiedam kun je uit diverse huizen kiezen. Een studio aan de Rotterdamsedijk, een woning aan Het Lang of een appartement op de Aleidastraat. Of je nu met een gezin huurt of alleen, het is allemaal mogelijk.

Winkelen

Grachten en bijzondere gebouwen maken het shoppen in de winkelstraten van Schiedam een hele ervaring. Het sfeervolle historische centrum is voorzien van leuke winkels en er zijn veel terrasjes om lekker uit te rusten na het winkelen. Ga je huurwoningen Schiedam huren, dan vind je onder andere op het Hof van Spaland en de Hoogstraat een ruim winkelaanbod. Er zijn regelmatig koopzondagen in het centrum van Schiedam en op donderdag zijn de meeste winkels tot 21:00 uur geopend. Naast het centrum is ook de Passage een leuke plek om te winkelen tijdens het huurwoningen huren Schiedam. Zowel Rotterdam als Vlaardingen zijn in de buurt. Beide steden zijn erg leuk voor een dagje uit.

Vrije tijd

Ga je huurwoningen huren Schiedam, dan kun je niet om de bijzondere windmolens heen. Diverse molens worden op verschillende tijden opengesteld voor publiek. Je kunt er een kijkje nemen en als je geluk hebt, werkt de molen die dag. Twee van de meest bekende windmolens in Schiedam zijn "De Drie Koornbloemen" en "De Walvisch". Daarnaast kun je in Schiedam diverse musea bezoeken. Zo zijn het Jenever Museum en het Stedelijk Museum een bezoekje waard tijdens het huurwoningen Schiedam. Er worden veel evenementen georganiseerd die het huurwoningen huren Schiedam extra leuk maken. Er zijn regelmatig cultuurmarkten, feesten en themadagen. Tevens heeft Schiedam twee zwembaden en kun je in het Wenneker Cinema de nieuwste films bekijken. Kortom, ga je huurwoningen huren Schiedam? Dan hoef je je niet te vervelen.

Geschiedenis

Maak je een wandeling door Schiedam, dan zie je direct dat het een stad is met een rijke geschiedenis. Vooral de achttiende eeuw was bijzonder goed voor de stad. De jenever die uit Schiedam kwam, werd over de hele wereld verkocht. Dat de hoogste molens ter wereld in Schiedam staan, komt omdat er veel ruimte nodig was om te stallen. Ook moesten de molens boven de hoge pakhuizen uitkomen. Tijdens het huren van huurwoningen Schiedam is het leuk om een wandeling te maken langs de zes klassieke molens. Dat Schiedam een leuke stad is, zie je wel aan het aantal bekende Nederlanders die er wonen. Zo komt Pieter van Vollenhoven uit Schiedam en woont acteur Joey van der Velden er.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven