×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in Vlaardingen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Vlaardingen

Huurwoningen Vlaardingen

Huurwoningen huren in Vlaardingen is voor veel mensen aantrekkelijk dankzij de ligging en al het leuks dat de stad te bieden heeft. Vlaardingen staat natuurlijk vooral bekend als haringstad, maar heeft veel meer te bieden. Je kunt huurwoningen Vlaardingen huren in verschillende delen van de stad. Zo zijn er leuke huurwoningen aan de Van der Duyn van Maasdamlaan, studio's op de Parallelweg en mooie appartementen op de Waalstraat.

Winkelen

Voor een dagje shoppen zit je tijdens het huurwoningen Vlaardingen helemaal goed. In het sfeervolle Stadshart vind je meer dan 300 winkels. De architectuur en de mooie geveltjes maken het winkelen extra bijzonder. Ook fijn, het centrum heeft maar liefst drie overdekte parkeergarages. Ga je huurwoningen huren in Vlaardingen, dan kun je ook op iedere eerste zondag van de maand lekker winkelen. De andere zondagen zijn veel van de supermarkten ook geopend, zodat je voor je dagelijkse boodschappen altijd ergens terecht kunt. Tijdens het huren van huurwoningen Vlaardingen kun je natuurlijk ook winkelen in dichtbij gelegen steden zoals Schiedam, Rotterdam of Delft.

Vrije tijd

Vlaardingen heeft voor jong en oud allerlei leuke activiteiten te bieden. Voor kinderen is er een klim en klauterparadijs en is Hollywood een leuke kinderboerderij. Jongeren kunnen een dag vol adrenaline beleven tijdens het paintballen en genieten van de vele horecagelegenheden. Ook op het gebied van cultuur heeft Vlaardingen veel in petto. In het Streekmuseum Jan Anderson kun je de rijke collectie bekijken aan schatten van vroeger. Ton Stolk is een muziekinstrumenten- en documentatiecentrum waar je van alles te weten kunt komen over muziek. Kortom, tijdens het huren huurwoningen Vlaardingen hoef je je geen moment te vervelen!

Geschiedenis

Huurwoningen huren in Vlaardingen is extra leuk omdat je in een stad terecht komt met een rijke geschiedenis. Er zijn voorwerpen gevonden die dateren uit 3900 voor Chr. In de 14e eeuw was de stad voornamelijk afhankelijk van de scheepvaart. Rond de 15e eeuw veranderde dit, toen werd Vlaardingen een echte vissersstad. Tijdens het huren huurwoningen Vlaardingen kun je diverse monumenten zien, bijvoorbeeld de 18e-eeuwse winkel waar nu een antiekwinkel in gevestigd is. Daarnaast zijn er verschillende pakhuizen en oude woningen te vinden. Dit alles maakt Vlaardingen tot een sfeervolle stad. Bekende Vlaardingers zijn er genoeg. Bas en Aad van Toor, beter bekend als Bassie & Adriaan komen uit Vlaardingen, maar ook topmodel Karen Mulder is er geboren.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven