×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in ede

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

«1»

Huurwoningen in de omgeving van ede

Huurwoningen Ede

Ede is een heerlijke plek om te huren Ede, dankzij de vele voorzieningen die de stad biedt. Huurwoningen Ede huren kan je in verschillende wijken doen. Zo vind je een mooie huurwoning Ede op de Zonneoordlaan en ruime appartementen op de Telefoonweg. Een huurwoningen Ede wordt ook veel gedaan door studenten. Je kunt bijvoorbeeld een leuke studio huren Ede op de Nieuwe Stationsstraat.

Winkelen

Ede heeft een zeer leuk centrum om te winkelen. De diversiteit speelt daarin een grote rol. Een huurwoning Ede huren betekent dat je voor een nieuwe outfit de stad niet uit hoeft. Je vindt in Ede grote winkelketens, maar ook speciaalzaken en diverse outlets. Ga je een van de huurwoning Ede huren? Dan is het leuk om te weten dat Ede waarschijnlijk op korte termijn mee gaat doen aan de koopzondagen. Op dit moment hebben we dit nog niet in Ede, wel zijn er koopavonden. Ga je een huurwoning Ede huren, dan woon je ook vlakbij Wageningen. Wageningen is een erg leuke stad om te bezoeken, vooral de horeca gelegenheden zijn er populair. Ook is de verbinding met grote steden als Utrecht en Arnhem goed.

Vrije tijd

Vervelen hoef je je zeker niet tijdens het huren van huurwoningen Ede. Naast een bruisend centrum, biedt Ede veel meer. In het Nationaal park de Hoge Veluwe kun je fietsen, diverse musea bezoeken en van de natuur genieten. In de zomer kun je in Ede terecht bij verschillende bosbaden. Ook heeft Ede een prachtige bioscoop, de CineMec. Er worden naast films ook voorstellingen en exposities getoond. Ga je huurwoningen huren Ede, dan zit je hier goed voor een avondje uit.

Geschiedenis

Ga je huurwoningen Ede huren, kom je in een stad met een rijke historie. Ede staat onder andere bekend om de ENKA, een oude kunstzijde fabriek. Kom je met de trein aan in Ede, dan is dit waarschijnlijk het eerste dat je ziet. Vanaf 1845 kwam het toerisme in Ede goed op gang. In de Tweede Wereldoorlog is er hard gevochten. Tijdens operatie Market Garden vonden geallieerde luchtlandingen plaats op de Ginkelse Heide. Een bekende Edenaar uit de geschiedenis is politicus Cornelis van Geelkerken. Ook nu wonen er een aantal BN'ers in Ede. Zo kun je tijdens het huren van huurwoningen Ede zanger Rob de Nijs en schrijfster Anke de Vries tegenkomen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven