×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in hellevoetsluis

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

«1»

Huurwoningen in de omgeving van hellevoetsluis

Huurwoning huren Hellevoetsluis

Een huurwoning huren in Hellevoetsluis is wonen in een dynamische stad. Hellevoetsluis, vestingstad aan het Haringvliet telt zo'n 39.000 inwoners en ligt op Voorne-Putten, provincie Zuid-Holland. In vorige eeuwen was het vooral een legerplaats en marinestad. Hellevoetsluis is trots op de zichtbare restanten die overgebleven zijn uit die tijd, zoals het Fort Haerlem, bunkers rondom de vesting, de barakken en de kruittoren. Het is ook de geboorteplaats van fotomodel en presentatrice Ellemieke Vermolen, schrijver Anthony van Kampen en hockey international Ronald Brouwer.

Wonen

Hellevoetsluis kent 10 wijken en heeft bouwplannen om in de komende decennia zeker 650 woningen te bouwen. Een huurwoning huren in Hellevoetsluis hoeft dus niet al te moeilijk te zijn. De grootste gebiedsontwikkeling voor woningbouw heet Boomgaard. Een huurwoning huren in Hellevoetsluis is vooral geschikt voor jonge gezinnen, omdat Hellevoetsluis vele basisscholen kent. Zo heeft Hellevoetsluis 2 scholen voor voortgezet onderwijs, een volksuniversiteit en een bibliotheek.

Vrije tijd en plezier

Hellevoetsluis kent een rijk verenigingsleven: muziek-, water-, schiet- en vechtsport kun je er naar hartenlust beoefenen. Maar ook schaken, dansen bij dansacademie Ri-Jo, een duik in het zwembad of een bezoek aan theater De twee Hondjes zijn leuke mogelijkheden. Op de parkeerplaats bij winkelcentrum "De Struytse Hoek" wordt de wekelijkse markt gehouden.

Winkelen

In het centrum van Hellevoetsluis vind je winkelcentrum "De Struytse hoek", waarin zo'n 130 winkels zijn gevestigd. Het winkelcentrum heeft een regionaal verzorgingsgebied en is het belangrijkste recreatieve winkelgebied voor Hellevoetsluis en omgeving. Er is van alles te krijgen: van schoenen, speelgoed, mode tot drogisterij artikelen en dagelijkse producten. Het is deels overdekt en heeft ook leuke eetgelegenheden. In de straten in de directe omgeving van het winkelcentrum zijn ook veel winkels. Als mogelijk toekomstig inwoner van Hellevoetsluis hoef je niet ver te reizen voor het doen van de dagelijkse boodschappen of om lekker recreatief te winkelen. Vrijdagavond is koopavond en ook op zondag zijn de meeste winkels geopend. Bovendien is er ruime parkeergelegenheid die gratis is. Ook de jaarlijkse kermis wordt hier gehouden.

Nabij gelegen populaire plaatsen

Een nabij gelegen populaire, grote stad is zonder twijfel Rotterdam. Hellevoetsluis werd in 1830 door een kanaal verbonden met Rotterdam. Dit was om de scheepvaart te stimuleren. Toen de schepen te groot werden, verloor Hellevoetsluis deze functie grotendeels maar nog altijd beschikt Hellevoetsluis over prachtige jachthavens. Het nabijgelegen Brielle is ook een vestingstad met de sfeer van vroeger. Spijkenisse ligt eveneens nabij en is van dijkdorp via groeikern naar stad ontwikkeld en telt nu zo'n 73.000 inwoners. Middelharnis ligt weliswaar op Goeree-Overflakkee maar heeft ondanks een klein centrum toch een groot winkelaanbod. Alle genoemde plaatsen liggen in en rond het eiland Voorne-Putten waar water, strand, duinen en polders een oase van rust en groen uitademen. Een huurwoning huren in Hellevoetsluis is dus zeker een aanrader gezien de vele faciliteiten die deze plaats te bieden heeft!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven