×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in Alkmaar

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Alkmaar

Huis huren Alkmaar

Dicht bij het strand en de zee, dichtbij onze hoofdstad, en bovenal ontzettend gezellig. Alkmaar is zóveel meer dan alleen een kaasstad. Een huis huren Alkmaar doe je makkelijk via Direct Wonen. Of je nu zoekt naar een appartement op de Stationsweg, of een studio op het Tuinderspad. Dankzij het ruime aanbod kan iedereen het perfecte huis huren Alkmaar.

Winkelen

Alkmaar is de tweede winkelstad van Nederland. Dit heeft de stad te danken aan de diverse winkels, en het leuke centrum. Het oude stadsdeel is sfeervol en je vindt er leuke winkels in eeuwenoude gebouwen. Ga je een huis  huren Alkmaar, dan kun je iedere dag winkelen. Het centrum is elke zondag geopend. Ook is er iedere donderdag koopavond. Wil je eens in een andere stad kijken? Amsterdam ligt op een half uurtje rijden van Alkmaar. Ook is Zaandam een nabij gelegen stad, leuk om eens te bezoeken. Huurwoning Alkmaar huren betekend dus dat je centraal gelegen bent.

Vrije tijd

Ga je een huurwoning Alkmaar huren, dan moet je haast wel een bezoek brengen aan de kaasmarkt. Deze markt wordt door toeristen van over de hele wereld bezocht. Dit omdat Alkmaar als enige nog traditioneel handelt in kaas. Zoals ze dat vroeger overal deden. Er is nog veel meer te doen tijdens het huis huren Alkmaar. Zo heeft de stad een bioscoop en leuke restaurantjes. Niet in Alkmaar, maar wel op maar twintig minuutjes rijden, ligt de zee. In de zomerdrukte kun je er dus makkelijk met de bus of fiets heen. Scheelt weer met parkeren. En dat is een heerlijk voordeel aan het hebben van een van de huurwoning Alkmaar.

Geschiedenis

Alkmaar heeft al in 1254 stadsrechten gekregen. De stad ontwikkelde zich al snel als handelsstad, en was eerst compleet omringd met water. Als je door de stad loopt, zie je nog veel oude gebouwen. Zo zijn vooral de gevels die nog op vele panden staan eeuwenoud. Ga je een huurwoning Alkmaar huren, dan betekend dit dat je in een sfeervolle stad terecht komt. Een stukje geschiedenis kun je onder andere of bekijken in het Hollands kaasmuseum.

Bekend persoon

Een huurwoning Alkmaar huren zijn zeer geliefd dankzij de ligging en de levendige stad. Ook veel bekende personen wonen in Alkmaar, of hebben in Alkmaar gewoond. Veel zangtalent komt uit Alkmaar. Waaronder Marco Borsato. Maar ook zijn bekende sporters je voorgegaan met huis huren Alkmaar. Zo komen Koen Verweij en Maarten van der Weijden uit deze stad.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven