×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoningen Tilburg

Inklappen

Huurwoning huren Tilburg

Tilburg is de zesde stad van Nederland en heeft haar bewoners en bezoekers veel te bieden. Met Direct Wonen vind je een groot aanbod en kun je een huurwoning huren Tilburg.

Winkelen

Tilburg heeft naast de winkels in het centrum ook enkele grote winkelcentra in andere delen van de stad. Stappegoor in Tilburg zuid, de Westermarkt nabij de universiteit en het Wagnerplein in Tilburg noord zijn de grote winkelcentra die een verscheidenheid aan supermarkten, winkels en horeca bieden. Dat maakt huren Tilburg zo aantrekkelijk.

Vrije tijd en plezier

Naast de vele winkelfaciliteiten kent Tilburg een bruisende uitgaanscultuur. Met de Heuvel, korte heuvel en Piusplein is voor elke leeftijd een gezellig restaurant of bar te vinden. De piushaven en spoorzone zijn plekken waar ook veel barretjes en restaurants te vinden zijn, evenwel als kunstexposities en andere culturele activiteiten. Voor de voetballiefhebber is club Willem II te vinden. De club is vernoemd naar Koning Willem II die tijdens zijn regeerperiode in Tilburg woonde. Op enkele minuten buiten Tilburg liggen safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek en wereldbekend pretpark de Efteling in Kaatsheuvel

Nabijgelegen populaire plaatsen

Tilburg ligt op slechts een kwartier rijden met de trein of twintig minuten met de auto van 's Hertogenbosch, de hoofdstad van Noord Brabant. Op een klein half uur van Tilburg is de lichtstad Eindhoven te vinden. Allemaal steden die je kunt bezoeken als je gaat huren Tilburg

Historie

De plaatsnaam Tilburg duikt voor het eerst in 709 na Christus op in de boeken. Met Carnaval, dat onder de rivieren uitbundig gevierd wordt, draagt Tilburg de naam Kruikenzeikerstad. De oorsprong hiervan is te vinden in de reden dat de stad is uitgegroeid tot een waar handelsgebied. De in de stad geproduceerde wol werd in de vele weverijen verwerkt. Om het verwerkingsproces soepel te laten verlopen moesten alle werknemers urine mee naar hun werk nemen, dat diende als smeermiddel. 

Bekende personen uit de stad

Tilburg heeft vele bekende muzikanten geleverd. Dit geldt bijvoorbeeld voor de band Krezip, die als schoolband in Tilburg begonnen is. Dit geldt ook voor Guus Meeuwis en Vagant, zij hebben hun roots in Tilburg liggen. Bekende televisiekok en toppatissier Rudolph van Veen woont al vele jaren in de binnenstad van Tilburg. Ook Koninklijke leden herkenden de stad Tilburg al vroeg als een goede plaats om een paleis te bewonen. Het paleis van koning Willem II is nog steeds te vinden op het Willemsplein, naast het gemeentehuis.

Een huurwoning huren Tilburg doe je via Direct Wonen.

Huurwoningen huren in Tilburg (159)

De nieuwste woningen in je inbox?