×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Assen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Assen

Huurwoningen Assen

Assen: één van de oudste steden in Nederland

Assen verwierf in 1809 haar stadsrechten is daarmee één van de oudste steden in Nederland. In 1259 werd er een nonnenklooster gevestigd in Assen. Deze werd in 1602 opgeheven, waarna het gebouw werd gebruikt voor vergaderingen. De kloosterkerk hoorde bij dit voormalige klooster. Langzaamaan werd Assen een populaire woonplaats voor welgestelde bevolking. Een aantal bijzondere woningen, zoals het Witte Huis en Huize Overcingel herinneren nog aan deze periode. In 1814 werd Assen de hoofdstad van de provincie Drenthe. Je vindt in Assen diverse oude gebouwen en monumenten, zoals de kloosterkerk, de Jozefkerk en het Huis van Bewaring. Daarnaast zijn drie musea in deze stad gevestigd. Het mooie oude centrum maakt huurwoningen Assen huren erg gewild.

Prachtig wonen in Drenthe

Zo'n 67.000 mensen wonen in Assen, de hoofdstad van Drenthe. Huurwoningen Assen huren is dan ook erg gewild. De populariteit van deze stad in Noord-Nederland is niet verrassend: Assen biedt niet alleen de mooie Drentse natuur, maar ook alle gemakken van een middelgrote stad. Huurwoningen Assen huren betekent zowel prachtige natuur als een grote stad binnen handbereik. Je vindt in Assen echter ook alles wat je nodig hebt op het gebied van winkels. Met diverse winkelcentra en twee dagen per week markt kun je in Assen niet alleen terecht voor zowel je dagelijkse boodschappen als een gezellig dagje winkelen of een avondje uit. Huurwoningen Assen huren biedt alles wat je nodig hebt in een niet al te grote stad. Een groot aantal bekende Nederlanders komt uit Assen, zoals zwemster Inge Dekker, actrice Anniek Pheifer en oud-prof Bas Roorda.

Wonen in Assen: altijd iets te doen

Huurwoningen Assen huren is onder andere erg populair door het gezellige karakter van deze stad. Naast allerlei opties voor vrijetijdsactiviteiten worden er in en om de stad ieder jaar een aantal evenementen georganiseerd die Assen nog meer sfeer geven, waarvan de bekendste natuurlijk het TT festival is. Zo is er in Assen altijd iets te doen! Ook de praktische bereikbaarheid van Groningen is een bijkomend voordeel van het huren van huurwoningen Assen. De combinatie van de sfeer van een middelgrote stad met de praktische bereikbaarheid van een grote stad als Groningen is voor veel mensen een reden om in Assen te wonen. Dit verklaart de populariteit van huurwoningen Assen huren.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven