×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in Vught

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Vught

Woning huren in Vught

Geschiedenis

Vught ligt in het stroomgebied van de Dommel, de Esschestroom en het afwateringskanaal Den Bosch – Dongen. De naam ‘Vught’ komt van het woord ‘fuchte’ of ‘vocht’ en dit wijst op de vochtige grond waarop het dorp is ontstaan. Vught moet vroeger een belangrijke plaats zijn geweest, want al in 1028 en 1050 was ze in het bezit van munt- respectievelijk tolrecht. 

Wonen in Vught

Vught is een aantrekkelijke, groene woongemeente. Het dorp ligt op een steenworp afstand van Den Bosch en daarmee zijn alle stadsvoorzieningen binnen handbereik. Aan de andere kant heeft Vught ook de rustige, aangename sfeer van een dorp, omgeven door bossen en natuurschoon. Bovendien ligt het dorp op een knooppunt van wegen en heeft het een eigen station. Ook daardoor is wonen in Vught van oudsher voor velen zeer gewild. De gemeente Vught bestaat uit de dorpen Vught en Cromvoirt en heeft een oppervlakte van 3450 hectare. De gemeente telt 25.166 inwoners.

Bezienswaardigheden

Vught heeft een aantal belangrijke bezienswaardigheden. Naast een aantal kerken en parken is er een landgoed Zionsburg een fort en een aantal kloosters. In totaal zijn er 114 inschrijvingen van Rijksmonumenten in Vught. Vught ligt in de overgangszone tussen het laaggelegen rivierengebied en hoger gelegen zandgronden. Dit maakt dat het natuurschoon afwisselend is en uit heide, bossen, polders, vennen en landerijen bestaat. In het noordwesten vindt men de Vughtse Heide en nog verder het poldergebied de Gement met Rijsbergen, gelegen tussen Vught, Cromvoirt, Vlijmen en Den Bosch.

Kortom, ga op zoek naar jouw woning in Vught!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven