×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Lelystad

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Lelystad

Huurwoningen huren Lelystad

Lelystad is een van de jongste woonplaatsen van Nederland, gelegen in Flevoland, een provincie die ontstaan is uit drooggelegde polders en pas sinds 1967 bewoond is. Deze jonge provinciale hoofdstad heeft ondanks de leeftijd een hoop te bieden als woonplaats.

Wonen

Als je houdt van een waterrijke omgeving is huurwoningen huren in Lelystad wellicht een goede optie. De stad is onderverdeeld in tien verschillende wijken. Elke wijk onderscheidt zich van de anderen, de bouwstijl en architectuur is een van die grote verschillen. Daarnaast kenmerken bepaalde wijken zich door de grote hoeveelheid groen en water in en rondom de wijk. Een huurwoning huren in Lelystad Centrum of woon je liever dichtbij de natuur, in Lelystad heb je voldoende keuze. Qua openbaar vervoer is er altijd een halte in de buurt van je huurwoning. Ook is Lelystad de woonplaats van de bekende tv presentator Martin Gaus.

Winkelen

Lelystad staat qua winkelen goed op de kaart. In 2010 openden Batavia Stad haar deuren. Het eerste outlet fashion center van Nederland. Opgebouwd als een oude vestingstad heeft deze outlet een unieke ervaring te bieden voor een dagje winkelen. Met zo'n honderd winkels kun je hier terecht voor dames-, heren- en kindermode maar ook voor bijvoorbeeld sport of outdoor kleding en accessoires. Naast Batavia stad kun je in de stad zelf ook terecht voor een dagje winkelen in een van de andere winkelcentra. Huurwoningen huren in Lelystad brengt je dus veel gemak.

Vrije tijd

In Lelystad geen reden om je te hoeven vervelen. Zo kun je in je avonden of weekenden lekker uit eten in een van de vele restaurants. Ook hier kun je ervoor kiezen om midden in het centrum te gaan zitten of juist lekker de rust op te zoeken en in het zonnetje te lunchen middenin de natuur. Voor een breed scala aan sporten kun je terecht in sport- en recreatiecentrum De Koploper. Hier kun je onder andere je baantjes zwemmen, een potje tennis spelen of proberen het hoogste punt van de klimmuur te bereiken. Huurwoningen huren in Lelystad is zeker weggelegd voor de sportieveling. Daarnaast zijn er vele evenementen gedurende het hele jaar zoals het Seabottom Jazz Festival dat plaatsvindt in het Agora theater. Of breng een bezoek aan het luchtvaartmuseum Aviodrome

Nabij gelegen populaire plaatsen

Vanuit Lelystad kun je alle kanten op, zo ben je bijvoorbeeld in zo'n 45 minuten in hartje Amsterdam of binnen het half uur in Almere. Of zoek het dichterbij huis en bezoek het welbekende festival Lowlands of attractiepark Walibi in Biddinghuizen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven