×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Vlissingen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Vlissingen

Een huurwoning in Vlissingen, stad vol historie en toeristische pleisterplaats

Een huurwoning in Vlissingen is zeer geliefd, want de stad aan de noordkant van de monding van de Westerschelde geldt als een van de populairste kustplaatsen van de provincie Zeeland. Bovendien heeft de op het eiland Walcheren gelegen stad vanwege zijn strategische ligging een voorname rol gespeeld in de Nederlandse geschiedenis. De stad was ooit in Spaanse, Franse en Engelse handen en heeft een beschermd stadsgezicht. Vandaag de dag speelt het toerisme een hoofdrol in deze kustplaats. Vooral de boulevard met het standbeeld van de bekende zeeheld Michiel de Ruyter trekt jaarlijks veel toeristen naar de stad, die momenteel bijna 45.000 inwoners telt. Een woning huren in deze na provinciehoofdstad Middelburg grootste stad van Zeeland is zeer in trek.

Een belangrijke havenstad met vele voorzieningen

Vlissingen heeft een haven, die tot de vijf grootste van Nederland behoort. Er is dus altijd leven in de stad, wat het aantrekkelijk maakt om hier een huurwoning te zoeken. Na de fusie met de haven van Terneuzen heet de Vlissingse haven thans Haven van Zeeland. Je kunt in de stad vele bezienswaardigheden bewonderen, zoals het Arsenaal aan het Arsenaalplein, het Zeeuws Maritiem MuZEEum aan de Nieuwendijk, de reptielenzoo Iguana in het Bellamypark en het bekende windorgel aan het Nollehoofd. Het filmfestival ?Film by the Sea? vormt een jaarlijks cultureel hoogtepunt. Je treft vele sportparken en bijzondere bouwwerken in de stad, evenals kunst in de openbare ruimte. Winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het stadscentrum en in Oost-Souborg. Populaire winkelstraten zijn de Lange Zelke, de Walstraat, de Oude Markt, Nieuwendijk, het Scheldeplein en het Spuiplein. Basisonderwijs, mbo, hbo en een ziekenhuis zijn tevens in de stad gehuisvest, wat een pre is als je hier een huurhuis wilt.

Een Vlissingse woning huren naar je smaak en budget

Met een huurwoning in Vlissingen woon je pal aan zee. De stad en gemeente heeft acht verschillende wijken: Oost-Souburg, Middengebied, Groot-Lammerenburg, Centrum, Paauwenburg-Westduin, Ritthem-Buitengebied, Stadshavens en Oost. Je vindt dus altijd een huurhuis naar je smaak en budget in de stad. Van luxe woningen en gezinswoningen tot studentenhuisvesting en woningen voor kwetsbare groepen. De stad heeft twee treinstations, met rechtstreekse verbindingen naar onder meer Middelburg, Roosendaal, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Schiphol en Almere. De A58/E312 verbindt Goes met Bergen op Zoom. Je rijdt over deze snelweg zo naar Eindhoven. Met de bus ben je snel in nabijgelegen plaatsen als Koudekerke, Middelburg, Axel en Hulst. Een woning huren in deze Zeeuwse stad biedt je woongenot op een plek vol historie, gezelligheid en recreatie. En je kunt en passant de Zeeuwse omgeving verkennen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven