×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Bussum

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Bussum

Huurwoningen huren in Bussum

In de regio van Het Gooi ligt de gemeente en het dorp Bussum. Dit bevindt zich in de provincie Noord-Holland. Bussum heeft een oppervlakte van iets meer dan acht vierkante kilometer en telt ruim 32.000 inwoners. Het is de kleinste gemeente in Het Gooi. Uitbreiding van Bussum is moeilijk, mede hierdoor is het aantal inwoners al lange tijd stabiel. Populaire straten om huurwoningen te huren in Bussum zijn bijvoorbeeld de Krijnenweg en de Voormeulenweg. De Krijnenweg ligt in het centrum van Bussum, waar je makkelijk alle winkels kunt bereiken. De Voormeulenweg ligt in een woonwijk. Dit is een rustigere locatie en is dus meer geschikt voor gezinnen. Er kunnen appartementen en studio's gehuurd worden in Bussum, ook is een huurwoningen huren in Bussum in trek.

Historie van Bussum

Lange tijd was Bussum, voor het eerst genoemd in 1306, een weinig betekenend dorpje op de Gooise Heide. Het werd vooral bewoond door boeren en schaapherders. Pas in 1874 begon Bussum tot bloei te komen. Dit kwam op gang door de komst van een spoorlijn en een treinstation. Toen begonnen rijke Amsterdammers zich te vestigen in het dorp, mede dankzij de prachtige omgeving. In deze periode werden er verschillende wijken aangelegd en kwamen er meer openbare voorzieningen. Zo kwam er een ziekenhuis, verschillende scholen en een aantal winkels. Hiermee ging de groei erg hard. In 1940 was er een inwonersaantal van 30.000 bereikt. Hierna is de groei van Bussum gestabiliseerd. Na 1940 werd er flink vernieuwd in Bussum. Rond deze tijd werd het ook mogelijk om huurwoningen te huren in Bussum. Ook kwamen er een aantal appartementen en studio's die gehuurd konden worden. Er komen veel creatieve personen uit Bussum. Zo zijn Tessa de Loo en Ton van der Lee in Bussum geboren. Ook sporters als Anneloes Nieuwenhuizen en Arnoud van Toor komen uit Bussum.

Activiteiten in en om Bussum

Het centrum van Bussum bestaat uit een aantal bekendere winkelketens en zelfstandige winkels. Ook zijn er restaurants en cafés waar je een hapje kunt gaan eten en een drankje kunt drinken. Het is mogelijk om huurwoningen te huren in het centrum van Bussum. Bussum heeft verschillende kerken, de restanten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en er is bijzondere architectuur te zien. Ook is het populair om een dagje naar het nabijgelegen Hilversum te gaan. Andere plaatsen die dicht bij Bussum liggen zijn Naarden en Huizen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven