×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Zaandam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Zaandam

Huren Zaandam

Nabij de Zaan vind je de Noord-Hollandse stad Zaandam. Een huurwoning Zaandam huren is niet alleen prettig doordat je in de buurt van Amsterdam woont, want ook voor wie zich af en toe wil terugtrekken in de natuur, is deze stad zeer geschikt. Voor het huren van huurwoningen Zaandam is mogelijk door te kiezen uit een huurwoning Zaandam, appartement of misschien was jij wel op zoek naar een studio? Weet jij echter al wat er nog meer te beleven is in Zaandam?

Huurwoningen Zaandam

Eenvoudig naar Amsterdam reizen of misschien naar de zee? Huurwoningen Zaandam huren maakt dit allemaal mogelijk. Als jij ook wilt profiteren van deze voordelen dan kan je een huurwoning huren in Zaandaam in bijvoorbeeld de volgende straten: in de Botenmakersstraat, Conradwerf, Havenstraat, Dr Roggertspad of Esther de Boer-van Rijkstraat. Stuk voor stuk prachtige straten om te wonen. Een woning huren Zaandam is perfect.

Winkelen in Zaandam

Een huurwoning Zaandam is erg praktisch doordat er zich veel winkels bij jou in de buurt bevinden. Met meer dan 180 winkels heb je volop keuze en zal het urenlang winkelplezier opleveren. Of je nu op zoek bent naar schoenen, games, een juwelier, hobby, kinderspeelgoed of muziek. Dit en nog veel meer vind je in het Stadshart Zaandam. Natuurlijk hoef je niet altijd naar het centrum, want voor de dagelijkse behoeften kun je terecht in een van de supermarkten bij jou in de buurt. Bij huren Zaandam is alles altijd in de buurt.

Maak plezier in jouw vrije tijd

Een huurwoning Zaandam wordt pas echt leuk wanneer je weet wat hier te doen is. Naast verschillende musea zoals het Zaans Museum, met het Tsaar Peterhuisje en het Verkadepaviljoen, en het Hembrugmuseum. Ook zijn er een aantal kerken die een bezoekje waard zijn. Wie zich liever terugtrekt kan bij huurwoningen Zaandam terecht in het natuurgebied Het Twiske of Ilperveld. Tot slot kan je natuurlijk ook de omgeving bekijken en naar de stad Amsterdam gaan of het vissersdorpje Volendam

Het ontstaan van Zaandam

Op de plaats van de stad Zaandam bevonden zich vroeger twee plaatsen. Oostzaandam maakte deel uit van het rechtsgebied Oostzaan, terwijl Westzaandam tot het rechtsgebied van de Westzaam behoorde. In 1811 werd hier een einde aan gemaakt. De twee dorpen kwamen samen en vormden de stad Zaandam. Wist je trouwens al dat Zaandam door de keizer Napoleon Bonaparte benoemd is tot stad? Wanneer jij kiest voor het huren van huurwoningen Zaandam ben je zeker niet de enige. Ook de bekende Nederlanders zoals zwemmer Jan Weeteling, zangeres Margriet Eshuijs en acteur Mattijn Hartemink wonen in Zaandam.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven