×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Amersfoort

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Amersfoort

Huurwoningen Amersfoort

Ga je huurwoningen huren Amersfoort, dan kom je in een moderne stad terecht die een rijke geschiedenis heeft. De stad bevindt zich dichtbij grote steden als Utrecht en Amsterdam. Ga je een van de huurwoning Amersfoort, dan woon je in een stad die zowel rustig als levendig is. Die balans maakt dat het huren van huurwoningen Amersfoort voor veel mensen aantrekkelijk is. Of je nu een appartement huurt op de Noordewierweg, of een studio op Weegsteen. Je zit overal in de buurt van het centrum. Huurwoningen huren Amersfoort doen zowel studenten als gezinnen. De stad biedt verschillende studies. En dankzij de goede connecties met de Randstad, gaan ook veel mensen een huurwoning Amersfoort huren, die in de Randstad werken. 

Winkelen

Amersfoort is een echte winkelstad. De grote merken vind je op het Sint Jorisplein. De kleine boetiekjes vind je in de sfeervolle steegjes, zoals de Krommestraat. Huurwoningen Amersfoort huren betekend dat je alles bij de hand hebt. In het grote centrum kun je alles vinden wat je nodig hebt. Iedere donderdag is het koopavond. Op zondag zijn de meeste winkels gewoon open. Heb je toch zin om in een andere stad te gaan winkelen? Dan brengt de trein je in een half uur naar Amsterdam.

Vrije tijd

Wil je een van de huurwoningen huren Amersfoort, dan ken je vast de Onze Lieve Vrouwetoren. Dit is de attractie waar Amersfoort het meest om bekend staat. Met 98 meter is het een van de hoogste torens van ons land. Je kunt de toren beklimmen, en boven genieten van een heerlijk uitzicht. Verder heeft de stad bioscopen, zwembaden, en andere sport- en fun activiteiten in overvloed. Ook is een dagje Spakenburg een aanrader. In dit nabijgelegen vissersdorpje zie je mensen die nog in traditionele kleding lopen.

Geschiedenis

Zoals al gezegd kom je tijdens het huren van een huurwoning Amersfoort, in een geschiedenis rijke stad te wonen. In de middeleeuwen was Amersfoort al een belangrijke stad. Vooral voor het brouwen van bier. De Drie Ringen is een historische brouwerij die nog steeds werkt. En waar je op donderdagen een kijkje kunt nemen. Ook staat er nog een deel van de stadsmuur uit 1400, de Koppelpoort. Je kunt een gids huren om je mee te nemen door de stad. En alles te vertellen over de verschillende monumenten die je ziet. Huurwoningen huren Amersfoort, is ook erg leuk voor de creatieve. Dat er veel te doen is op dit gebied, blijkt wel uit het aantal dichters, zangers en kunstenaars die uit de stad komen. Zoals filosoof Paul Cobben en rapper Diggy Dex.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven