×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Gouda

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoning huren Gouda

Ga je huurwoningen huren in Gouda, dan kom je terecht in een bijzondere stad. Gouda, wereldberoemd om zijn Goudse kaas en stroopwafels, geboorteplaats van een verscheidenheid aan bekende personen zoals Erasmus, Jort Kelder en Ad Melkert. Maar deze stad in het Groene Hart heeft veel meer te bieden zoals een rijke historie, cultuur en vermaak.

Huurwoningen in Gouda om de praktische ligging

Al in de twaalfde eeuw wordt er gesproken van 'terram quandam junxta Goldam,' Latijn voor 'een zeker land aan de Gouwe'. Door Gouda stromen namelijk twee rivieren, de Gouwe en de Hollandse IJssel. Die rivieren hebben grote rol gespeeld in de vaarverbinding tussen Nederland en Vlaanderen. Al in de Middeleeuwen was Gouda door de bedrijvigheid een belangrijke stad en kreeg het reeds in de 13e eeuw stadsrechten. Gouda ligt in het oosten van Zuid-Holland, midden in de Randstad, maar in het Groene Hart. Dat maakt het een fijne plaats om huurwoningen huren in Gouda. Het is een gezellige, overzichtelijke en vriendelijke stad en met de trein sta je in nog geen half uur in het centrum van grote steden als Utrecht, Den Haag of Rotterdam. De stad wordt verder omringd door weilanden, polders en natuurgebieden zoals het Goudse Hout.

Huurwoning huren Gouda, ruimte voor vrije tijd en plezier

Doordat Gouda al acht eeuwen geleden zo welvarend was, heeft de stad nog steeds een geschiedrijke uitstraling. In de historische binnenstad staan talloze monumentale gebouwen zoals de enorme Sint-Janskerk (met zijn 123 meter de langste kerk van Nederland) en het uit natuursteen gebouwde Stadhuis. Die laatste staat pal aan de Markt, het centrale plein van Gouda. Winkelen kan in leuke winkelstraten als de Kleiweg en de Lange Tiendeweg. Hen die huurwoningen huren in Gouda komen natuurlijk niet alleen voor de geschiedenis en de winkels. Uiteraard is er ook voldoende te beleven op het gebied van horeca (er zijn leuke kroegjes en restaurantjes), op gebied van sport en cultuur. De stad kent meerdere musea, bioscopen, de Goudse Schouwburg en twee poppodia. Jaarlijks is er een jazzfestival en vindt Spieringpop plaats, een festival speciaal voor bands uit Gouda en omgeving. In december is de bekende, prachtige kaarsjesavond. Huurwoningen huren in Gouda is terecht komen in een stad vol kaas en cultuur, vol geschiedenis en levendigheid. Huurwoningen huren in Gouda is wonen in een bijzondere stad.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven