×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in Zeist

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Zeist

Huurwoningen huren in Zeist

Zeist ligt middenin de provincie Utrecht en heeft als gemeente ruim 61.000 inwoners. Door de praktische ligging in het midden van het land en de mooie groene omgeving zijn er veel mensen die huurwoningen huren in Zeist. Door de aanwezigheid van het bekende kasteel "Slot Zeist" wordt de stad ook wel "de Slotstad" genoemd. Huurwoningen huren in Zeist betekent dat je in een zeer groen gebied terecht komt. Zeist ligt namelijk middenin het zeer bosrijke Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Een deel van Zeist is zelfs uitgeroepen tot beschermd dorpsgezicht, dit samen met het Wilhelminapark.

Historie

Wanneer mensen kiezen voor huurwoningen huren in Zeist, kiezen ze ook meteen voor een stukje cultuur. De Utrechtse Heuvelrug is ontstaan als stuwwal in de 3e ijstijd. Er zijn bewijzen gevonden dat 300 jaar voor Christus al mensen in dit gebied woonden. Rond 1100 werd het gebied waar Zeist ligt ontgonnen en werd het huidige Zeist gesticht. De toren is nu nog steeds te bekijken in de Oude Kerk. De bouw van slot Zeist door Willem-Adriaan van Nassau-Odijk betekende veel voor de ontwikkeling van de plaats Zeist. Dat de Evangelische Broedergemeenschap Zeist ontdekte is nu nog steeds te zien in de stad. Vanaf de 19e eeuw begon ook hier de industrialisatie. Door de aanleg van veel buitenverblijven en landgoederen met een top van maar liefst 692 stuks, nam de werkgelegenheid fors toe vanaf het begin van de 19e eeuw. Als Zeist in 1854 aangesloten wordt op het spoorwegnet betekent dit zowel op economisch als toeristisch gebied veel voor de stad. Alle mensen die huurwoningen huren in Zeist zouden eens een wandeling moeten maken langs de vele prachtige monumenten en buitenverblijven die er nog bewaard zijn gebleven.

Huurwoningen huren in Zeist is voor iedereen mogelijk, er is voor iedere doelgroep een juiste woning. Behalve middenin de stad zelf zijn er ook daarbuiten mogelijkheden tot huurwoningen huren in Zeist. De gemeente bestaat buiten de stad Zeist, uit nog 4 dorpen, namelijk Austerlitz, Den Dolder, Bosch en Duin en Huis ter Heide.

Vrije tijd

De gemeente biedt alle mensen die huurwoningen huren in Zeist alles wat je maar kunt wensen op sportief, sociaal en cultureel gebied. Hierdoor zie je dat heel veel mensen met plezier huurwoningen huren in Zeist. Zo zijn er alleen al maar liefst vijf voetbalclubs, twee hockeyverenigingen een softbalvereniging, een korfbalvereniging, een basketbalvereniging en een honkbalvereniging te vinden.

Niet alleen op sportief gebied zorgt de stad goed voor de mensen die huurwoningen huren in Zeist. Het aanbod op het gebied van scholing is ook zeer goed geregeld, met een ruim aanbod aan zowel basisscholen als scholen voor voortgezet onderwijs. Studeren aan de universiteit of een andere hogeschool, kan bijvoorbeeld in Utrecht dat heel dichtbij gelegen is. Doordat Utrecht heel goed bereikbaar is met het openbaar vervoer, zijn er dan ook veel studenten die besluiten tot huurwoningen huren in Zeist.

Winkelen

Er is een ruim aanbod van winkels in Zeist. Op die manier wordt ervoor gezorgd dat alle mensen die huurwoningen huren in Zeist de mogelijkheid hebben gezellig te shoppen in de stad zelf. Alle ketens zijn er te vinden evenals gezellige kleine boetieks. Dé winkelstraat van Zeist is de Slotlaan.

Bekende inwoners van Zeist

Pianokunstenaar en componist Wibi Soerjadi, Adam Curry en Ursul de Geer zijn een paar voorbeelden van bekende inwoners van Zeist. Doordat de inwoners van de stad zo divers zijn hangt er een hele prettige sfeer, wat voor veel mensen aanleiding is om te besluiten tot huurwoningen huren in Zeist.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven