×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in gennep

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in gennep, maar bekijk de huurwoningen in Boxmeer

«1»

Huurwoningen in de omgeving van gennep

Wonen in Gennep 

Gennep is een leuk dorpje in het oosten van Limburg. Maar laat de status van dorp je niet misleiden, want in Gennep is echt meer dan genoeg te doen. Zo heb je een aquapark, een Jungle Dome, een oud klooster en nog veel meer. En toch kent deze stad nog geen 10.000 inwoners. En dit maakt het juist zo leuk om in Gennep een huis te huren. Je hebt namelijk genoeg activiteiten voor een grote stad, maar in het centrum kent Gennep de knusheid en de gezelligheid van een dorp. Een ander groot voordeel van dit dorp is dat het dichtbij de Duitse grens ligt. Als je een woning hier gaat huren ben je binnen een mum van tijd bij onze oosterburen. Op deze manier kan je gemakkelijk meerdere culturen opsnuiven. En doordat dit dorp zo dichtbij de Duitse grens ligt, zijn de huurwoningen hier relatief goedkoop.


Huurhuizen in Gennep 

Je hebt ruime keuze als je een huurhuis in Gennep gaat uitzoeken. Je kan ervoor kiezen om een woning te huren in het centrum. Maar als je liever uitzicht hebt op wat groen, dan kan je ook een huurwoning bemachtigen in de stille buitenwijken. Uiteraard kan je ook iets breder kijken en naar de huurwoningen in de gemeente Gennep kijken. 


Huurwoningen in de omgeving van Gennep 

Denk je niet dat dit dorp bij je gaat passen? Dat kan natuurlijk gebeuren, als je hier een huis gaat huren dan moet de unieke sfeer wel bij je passen. Veel mensen houden juist van deze sfeer, maar je kan uiteraard net buiten de boot vallen. Maak je geen zorgen, in de omgeving zijn er meer dan genoeg leuke plaatsen om te huren. Neem bijvoorbeeld een kijkje in Nijmegen, Oss of Cuijk


Particulier huren in Gennep 

Het is mogelijk om in de vrije sector te huren in Gennep. Dankzij de site van Direct Wonen kan je erg gemakkelijk de aanbieder persoonlijk een bericht sturen zodat je al snel een woning kunt huren. En ook in de omgeving van Gennep kun je particulier huren. Maar laten we niet te snel buiten dit dorp kijken, want particulier huren is niet het enige van kan in Gennep. Zo kan je een sociale huurwoning bemachtigen, maar ook tijdelijk huren is hier een optie.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven