×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in haaksbergen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in haaksbergen, maar bekijk de huurwoningen in Enschede

Huurwoningen in de omgeving van haaksbergen

Wonen in Haaksbergen

Als je een huis wilt huren in een dorp aan de Duitse grens dan kom je al snel op Haaksbergen uit. Door de ligging van dit dorp ben je al snel in het buitenland, maar de leuke activiteiten hoef je zeker niet buiten Haaksbergen te zoeken. Doordat Haaksbergen op de grens van Duitsland ligt heeft dit dorp veel ruimte en vooral veel natuur. Wandelen in het bos is hier een ideale activiteit. En doordat Haaksbergen meerdere scholen heeft is het ook een ideaal dorp om met kinderen een woning te huren. 

Huurwoningen in Haaksbergen

Gelukkig liggen de huurwoningen in Haaksbergen verspreid door het dorp heen. Zo zijn er prachtige woningen te huur aan de rand van het dorp, erg dicht bij het bos. Als je liever wilt dat je kinderen niet ver hoeven te fietsen naar school kan je uiteraard ook een woning huren in het centrum van het dorp. 

Huren in de omgeving van Haaksbergen

Is de rustige sfeer die Haaksbergen te bieden heeft niet helemaal wat je zoekt? Neem dan een kijkje in steden in de buurt zoals Enschede, Hengelo of Almelo. Hier staan ook mooie woningen te huur, en dan kan je altijd nog eens langs komen om in de bossen van Haaksbergen te wandelen.

Particuliere woning huren in Haaksbergen

Wil je graag particulier huren? Dan kan op de site van Direct Wonen erg gemakkelijk. Je kan de aanbieder een persoonlijk bericht sturen zodat je al snel een woning kunt huren. Er zijn dus meer dan genoeg redenen om een huis te huren in Haaksbergen.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven