×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in krimpen-aan-de-lek

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in krimpen-aan-de-lek, maar bekijk de huurwoningen in Ridderkerk

«1»

Huurwoningen in de omgeving van krimpen-aan-de-lek

Is het ook altijd al jouw droom geweest om in een rustig dorpje te wonen, maar toch nog dichtbij de gezellige drukte van de stad te leven? Dan is een woning huren in Krimpen aan de Lek ideaal voor jou. In het dorp zelf is het heerlijk rustig. Krimpen aan de Lek heeft een knus centrum en er is veel natuur. Maar als je even lekker wilt shoppen in Rotterdam, dan kan je 30 minuten fietsen en dan ben je er al. De mogelijkheid om in deze twee werelden te leven is waarom de huurwoningen in Krimpen aan de Lek zo populair zijn.

Huurwoningen in Krimpen aan de Lek

Er zijn veel verschillende huurhuizen in Krimpen aan de Lek. Zo kan je een huurhuis bemachtigen in het gezellig centrum van dit dorp. Als je liever dichterbij de natuur een woning wilt huren, dan is dat natuurlijk ook een optie. De variatie aan huurwoningen maakt Krimpen aan de Lek zo fijne plek om te wonen. 

Huren in de omgeving van Krimpen aan de Lek

Passen de huurhuizen die op het moment beschikbaar zijn niet helemaal bij jou? Dat geeft helemaal niks, het gebeurd wel vaker dat huurwoningen bij zo’n populair dorp snel worden verhuurd. Gelukkig zijn er nog andere opties als je niet wilt wachten. Dorpen zoals Bleiswijk en Pijnacker zijn ook goede alternatieven.

Particulier huren in Krimpen aan de Lek

Er zijn allerlei mogelijkheden als het op huren aankomt in Krimpen aan de Lek. Zo kan je particulier huren, voor als je houdt van ruim wonen. Maar natuurlijk kan je ook sociale huurwoningen verkrijgen. Zo kan iedereen die het wilt een plekje bemachtigen in dit prachtige dorp.
Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven