×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in lisse

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in lisse, maar bekijk de huurwoningen in Noordwijkerhout

«1»

Huurwoningen in de omgeving van lisse

Wonen in Lisse

Als je een knus dorp zoekt in Zuid-Holland dan is Lisse een uitstekende kandidaat. Lisse zelf is erg rustig, met veel natuur en goede sfeer. Maar door de ligging ben je al snel in grote steden, waardoor je de mogelijkheid krijgt om in beide werelden te leven. Gelukkig hoef je de activiteiten niet buiten Lisse te zoeken. Zo heeft dit dorp meerdere musea, kerken en natuurgebieden. Lisse is dus zeer geschikt om een huurwoning te huren met een actief gezin.

Huurwoningen in Lisse

Als je hebt besloten om een huis te huren in Lisse heb je ook nog keuze in waar je een huurwoning wil bemachtigen. Je kan dichtbij het centrum gaan wonen, voor als je graag dicht bij de supermarkt wilt wonen. Maar als je liever een woning wilt huren in de kalme buitenwijken van Lisse is dat uiteraard ook een optie. Er zijn zelfs nieuwbouw huurwoningen in Lisse. Keuze genoeg als je een woning gaat huren in Lisse.

Huren in de omgeving van Lisse

Zijn de woningen die in Lisse te huur staan niet helemaal wat je zoekt? Dat geeft helemaal niks, er zijn namelijk ook nog leuke huurwoningen in Hoofddorp, Leiden en Hillegom. Deze steden liggen gelukkig in de buurt dus je kan dan altijd nog Lisse een bezoekje brengen.

Particuliere woning huren in Lisse

Particulier huren is optioneel in Lisse. Je kan de aanbieder persoonlijk berichten zodat je al snel een woning kunt huren. Een sociale huurwoning huren is ook een mogelijkheid, voor de mensen die liever wat geld besparen.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven