×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden

Direct Wonen voor de grootste kans op een woning!

Direct Wonen is de online huurmarkt van Nederland. In 2014 werd Direct Wonen Online opgericht als dochteronderneming van Qmulus en heeft sindsdien een sterke groei laten zien. Direct Wonen is genomineerd voor 'Website van jaar 2014' vanwege het gebruiksvriendelijke platform waar huurder en verhuurders elkaar weten te vinden.

Meer over Direct Wonen kijk op support.directwonen.nl

Qmulus is actief op zoek naar investeringsmogelijkheden

Yvonne Swaans en Richard Westerhuis van Qmulus zijn ervaren en succesvolle ondernemers. Swaans en Westerhuis ondernemen al sinds 1990 en zijn samen de oprichters van Direct Wonen Verhuurmakelaars. Nadat dit bedrijf succesvol was uitgebouwd hebben zij de focus verlegd naar overnames en het laten groeien van de ondernemingen waarin is geïnvesteerd zoals Kamernet.nl.

Een ondernemer werkt volgens Qmulus beter met een ondernemende participant, omdat een dergelijke combinatie kan leiden tot sterk synergetisch teamwork. Qmulus gelooft in ondernemen met focus, lef en gevoel voor timing. Successen vieren en altijd op zoek zijn naar verbeteringen moet in het DNA van een ondernem(er)ing zitten, maar ook fouten herstellen, doorpakken en durven stoppen als de ingeslagen weg nergens toe leidt. Elkaar scherp houden hoort hier bij.

Succesvol ondernemen met een ambitieus groeipad kan bereikbaar worden met kapitaal en hulp van het team van Qmulus. Naast onze expertise in operational excellence bieden we actieve ondersteuning op financiële en strategische uitdagingen en een constructief klankbord voor de ondernemer.

Heb je een goedlopend internetbedrijf en ben je op zoek naar groeikapitaal? Neem contact op via www.qmulus.nl.