×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in Boxtel

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Boxtel

Huurwoningen huren in Boxtel

Huurwoningen huren in het Noord Brabantse Boxtel kan op meerdere plekken in de stad. Zo zijn er ruime appartementen op de Clarissenstraat en prachtige huurwoningen aan de Dufourstraat. Boxtel bevindt zich midden in de driehoek van Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Wil je een dagje naar een leuke nabijgelegen stad? Dan heb je tijdens het huurwoningen huren in Boxtel keus genoeg! Ook heeft Boxtel zelf genoeg te bieden op het gebied van winkelen, historie en cultuur.

Winkelen

Tijdens het huurwoningen huren in Boxtel kun je in het centrum van de stad heerlijk winkelen. De mix van grote winkelketens en kleine speciaalzaken maakt dat er voor ieder wat bij zit. Het centrumgebied wordt gevormd door de Rozemarijnstraat, de Markt, de Kruisstraat, de Stationsstraat en de Croonpassage. Hier bevinden zich de meeste winkels en ben je tijdens het huurwoningen huren in Boxtel te vinden als je gaat winkelen. Huurwoningen huren in Boxtel is extra leuk omdat je ook eenvoudig een dagje in een van de nabijgelegen steden kunt winkelen. Op vrijdag is het koopavond, dan zijn de meeste winkels open tot 20:00 uur. Ook is winkelen in de nabijgelegen steden 's Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven een leuk idee voor een dagje uit.

Vrije tijd

Ga je huurwoningen huren in Boxtel dan betekent dit dat je in een stad komt met een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden. Museum liefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Vekemans museum of in het Oertijdmuseum, dat ook voor kinderen erg leuk is. Ook kun je tijdens het huurwoningen huren in Boxtel genieten van leuke voorstellingen in het theater Podium Boxtel. Daarnaast beschikt Boxtel over een kinderboerderij en een subtropisch zwembad. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd, waardoor het huurwoningen huren in Boxtel nooit saai is.

Geschiedenis

Ga je huurwoningen huren in Boxtel, dan kom je terecht in een van de oudste steden van Brabant. Boxtel is waarschijnlijk ontstaan rond de 1000 jaar voor Chr. Er zijn diverse opgravingen gedaan uit de Romeinse tijd. Zo is er een Romeinse nederzetting opgegraven waar welvarende Romeinen gewoond hebben. Kasteel Stapelen is een kasteel dat in de 13e eeuw gebouwd is, dit kasteel is nog steeds in gebruik maar de laatste eeuw als klooster. Ga je huurwoningen huren in Boxtel, dan kun je zomaar een bekende Nederlander tegen het lijf lopen. Tv presentatrice Yvon Jaspers is in Boxtel geboren en ook komen er veel topsporters uit de stad. Onder andere hockeyinternationals Jelle Galema en Renske van Geel hebben hier hun eerste stapjes gezet.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven