×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Huurwoning huren in pernis-rotterdam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in pernis-rotterdam, maar bekijk de huurwoningen in Poortugaal

«1»

Huurwoningen in de omgeving van pernis-rotterdam

Wonen in Pernis

Pernis is een prachtig dorp tussen de havens van Rotterdam. Dat Pernis dichtbij één van de grootste steden van Nederland ligt betekent natuurlijk dat je dichtbij vele activiteiten bent. Maar het fijne van Pernis is dat in het dorp zelf een heerlijk rustige sfeer is. Zo telt dit dorp nog geen 5000 inwoners. Hierdoor heb je een klein en knus centrum. Door de ligging kan je dus gemakkelijk in twee werelden leven, waardoor huren in Pernis erg populair is. 


Huurhuizen in Pernis

Heb je al besloten om te gaan huren in Pernis? Een uitstekende keuze, gelukkig heb je ook nog een keuze over waar in Pernis je een huurhuis wilt. Zo zijn er huurwoningen in het oude centrum van Pernis, maar je hebt ook huurhuizen in de buitenwijken van dit dorp. 


Huren in de omgeving van Pernis

Vind je het toch fijner om in een drukke stad te huren? Daar is natuurlijk helemaal niks mee, neem dan een kijkje in de steden Vlaardingen en Schiedam


Particulier huren in Pernis

Natuurlijk kan je particulier huren in Pernis. Maar als je liever meer geld wilt overhouden voor andere zaken, kan je er ook voor kiezen om een sociale huurwoning te bemachtigen in dit dorp.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven